Agenda

Online Kennismakingsgesprek

In een oriënterend gesprek via google meet van ca 30 minuten leer je onze manier van dienstverlening kennen. Wie zijn wij? - en wat kunnen we voor jouw situatie betekenen.

Nog niet direct overwaarde of een financiering nodig? Dan is het alsnog een slimme zet om een gesprek te plannen. Maak alvast kennis met een financieel adviseur zodat je deze stap alvast hebt genomen.  Zo heb je gedurende de je verdere vastgoedreis een goede financieel gesprekspartner binnen handbereik en kun je dus sneller schakelen bij je verdere plannen.  

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

In dit traject van ongeveer 3 uur vragen wij je vooraf om je situatie aan voor te leggen. We vragen vooraf een aantal relevante documenten bij je op.
Met deze informatie kunnen wij het gesprek goed voorbereiden.

In het gesprek (ca 1,5 uur) nemen wij de volgende punten met je door:

- Welke strategie voor het kopen van vastgoed  werkt voor jou het beste;
- Hoeveel kun je per maand verdienen met bepaalde strategieën;
- Wat zijn alle bijkomende kosten;
- Hoeveel je eigen inleg heb je nodig om te investeren in vastgoed;
- Wat de prognose is in jouw situatie voor de komende jaren met de gekozen strategie.

Je ontvangt vervolgens een verslag (de blauwdruk) van dit gesprek met daarin de vervolgstappen en de vertaling van de mogelijkheden in jouw situatie.

Zo ben je goed voorbereid en weet je waar je staat, welke financiële mogelijkheden er zijn, heb je een goede financieel gesprekspartner binnen handbereik en kun je dus sneller handelen bij een mooie vastgoedkans.

Vastgoed en vermogen blauwdruk
Scroll naar boven