Beleggingspand kopen

Zo kun je een beleggingspand kopen

Wil je een beleggingsobject kopen? Dan is het belangrijk dat je weet waar je allemaal aan moet denken. Niet alleen heb je namelijk te maken met de aanschaf van het pand en wat er allemaal bij de verbouwing komt kijken, maar ook de financiering hiervan. Er zijn daarom een groot aantal factoren om rekening mee te houden. Thuiz Hypotheken kan jou helpen aan de juiste informatie en de hulp bieden bij het afsluiten van een goede hypotheek. Onderstaande informatie geeft jou de gelegenheid om met voldoende kennis over te gaan op de belegging in vastgoed.

De reden om te kiezen voor een beleggingspand

Een beleggingspand kopen geeft jou de gelegenheid om extra geld te sparen voor andere doeleinden, zonder dat je hier veel tijd in hoeft te steken. Je hoeft namelijk niet fulltime te werken om toch maandelijks een rendement te behalen. Het beleggingsvastgoed komt namelijk in jouw bezit, waarna je het op kunt knappen en kunt verkopen of verhuren. Aan de hand van het bedrag waarvoor je het pand verkoopt of de maandelijkse huur kun je winsten behalen. Het beleggingspand zal jou dus altijd een rendement op kunnen leveren en je een extra zakcentje opzij kunt zetten voor later.

Het beleggingspand kopen met de financiering

Bij een beleggingspand kopen gaat het erom dat je eerst op zoek gaat naar een goed pand. De beleggingspanden kopen moet immers niet alleen geld kosten, maar jou ook geld op gaan leveren op termijn. Door een pand te vinden met voldoende potentie, kun je doorgaan naar de andere stappen. De beleggingspand financiering is dan een belangrijk onderdeel. Een beleggingshypotheek afsluiten kan door goed te praten met de hypotheekadviseur. Je kunt dan te allen tijde een hypotheek vinden waarmee je een huis aanschaft binnen het beleggingspanden aanbod.

Een beleggingspand kopen biedt nieuwe mogelijkheden

Je kunt dan bepalen wat je met jouw beleggingspand doet. Een beleggingspand kopen kan immers voor zowel de verkoop als het verhuur ervan. Een beleggingspand te koop zetten moet jou wel een overwaarde opleveren, waardoor je een rendement krijgt. Je zult dus wel moeten verbouwen voordat je een beleggingspand verkopen kunt. Bij de verhuur gaat het weer anders in zijn werk. In dit geval knap je het pand op, om daarna de beschikbare ruimte te verhuren aan geïnteresseerden. Door de huurprijs hoger te zetten dan de maandelijkse lasten kun jij het rendement behalen dat je nodig hebt.

Ga voor jouw eigen beleggingspand

Bij het financieren van een beleggingspand en het beleggingspand kopen zal te allen tijde gekeken worden naar de potentie van het pand. Je moet er daarom voor zorgen dat je goed voor ogen hebt wat je eraan wilt verbouwen en hoeveel verbeterd wordt. Aan de hand van dit plan en de aankoopprijs zal de verhuurhypotheek vastgesteld worden en kun je daadwerkelijk beginnen met het plan voor het behalen van jouw rendement.

Scroll naar boven