Bedrijfshypotheek

Bedrijfshypotheek

Krijg jouw bedrijfshypotheek via Thuiz Hypotheken

Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijfshypotheek om een van de bedrijfspanden te financieren of herfinancieren? Dan ben je bij Thuiz Hypotheken aan het juiste adres. Wij verstrekken namelijk leningen voor een groot aantal bedrijfspanden, waardoor je tot 85 procent van de leensom kunt financieren. Daarbij ben je verzekerd van lage maandlasten en boetevrij extra aflossen. Als ondernemer kun je te allen tijde genieten van de flexibiliteit van deze zakelijke hypotheek.

De objecten die je kunt bekijken

De bedrijfshypotheek is bedoeld voor bedrijfspanden, maar kan dus ook een hypotheek winkelpand zijn. Echter zit er een groot verschil in deze panden. Een kantoorpand is bijvoorbeeld weer anders dan een winkelpand, een horecapand kent verschillen ten opzichte van agrarische grond. Thuiz Hypotheken heeft daarom een hypotheek voor een bedrijf van iedere sector en kent daarbij ook meerdere bedragen. Daarbij is er een speciale bedrijfshypotheek voor starters, zodat je ook als minder ervaren investeerder in vastgoed aan de slag kunt. Wij bekijken namelijk de opties per aanvraag en aan de hand van de waarde van het pand dat jij aan wilt schaffen of al aangeschaft hebt.

De rente bedrijfshypotheek en jouw vermogen

Dankzij de belegging in een bedrijfspand kun je jouw eigen vermogen verhogen. Dit gebeurt aan de hand van de rente bedrijfshypotheek die je moet betalen. Deze bedrijfspand hypotheek rente ligt namelijk laag, waardoor je iedere maand met de huur jouw vaste lasten kunt dekken en tegelijkertijd iets extra’s te hebben. De bedrijfshypotheek kan jou helpen om dit mogelijk te maken. Tegelijkertijd kun je jouw portefeuille uitbreiden, waardoor je als belegger een hoger rendement kunt behalen en de bedrijfspanden klaar te maken voor de verhuur.

Dit heb je nodig voor een hypotheek bedrijf

Een hypotheek voor een bedrijf en een bijbehorend pand kun je niet zomaar krijgen. Hiervoor zijn namelijk een aantal gegevens nodig. Als eerste kun je hiervoor zelf een beleggingshypotheek berekenen. Dit doe je aan de hand van de marktwaarde en locatie van het pand. Ook kun je jouw doelen goed op een rij zetten. De professionals bekijken dan wat de leensom kan zijn en of dit mogelijk is aan de hand van jouw eigen inbreng. Na het opstellen van de offerte kunnen er nog extra gegevens gevraagd worden. Dit hoor je in een persoonlijk gesprek met de adviseur.

Jouw vermogen laten groeien

Wil je zelf profiteren van de voordelen van een bedrijfshypotheek en weten hoeveel jij gefinancierd kunt krijgen? Vraag dan direct de offerte op en krijg duidelijk wat Thuiz Hypotheken jou kan bieden. Zo koppelen we jou als ondernemer aan een investeerder en kun je beginnen met het opbouwen van jouw eigen vermogen. De hypotheek voor verhuur geeft jou de gelegenheid om een bedrijfspand in handen te krijgen en met het verhuren van het pand te beginnen. Thuiz Hypotheken kan jou helpen bij het opbouwen van jouw pensioen met beleggen.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share