Behouden huis overwaarde

Behouden huis overwaarde

Het behouden huis overwaarde: Jouw pensioen geregeld

Heb je een koopwoning, welke je vrijwel helemaal of volledig afbetaald hebt? Dan kun je met jouw pensioen genieten van een bepaald bedrag extra per maand. Overwaarde kun je vrijmaken en gebruiken als aanvulling op jouw pensioen, waardoor je voor langere tijd gebakken zit. Het behouden huis overwaarde kan jou helpen om een extra geldbedrag te krijgen, er zit hier geen maximale leeftijd aan. Maar wat moet je precies weten over dit proces?

Het afbetaald huis als onderpand voor jouw hypotheek gebruiken

Als je een nieuwe hypotheek aan wilt gaan voor bijvoorbeeld een beleggingspand, dan kun je een afbetaald huis als onderpand voor jouw hypotheek kunnen gebruiken. Jouw woning heb je ongetwijfeld voor een laag bedrag aangeschaft en het zal dankzij de verbouwingen en modernisering aanzienlijk meer waard zijn. Dit geld is dan de overwaarde van jouw woning en kan in een nieuwe hypotheek meegenomen worden. Zo voorkom je dat je veel eigen geld hoeft in te brengen en kun je al het rendement uit het onroerend goed weer gebruiken voor jouw pensioen.

Bereken de overwaarde van je huis voor de aanvraag

Jij kunt snel overgaan tot het berekenen van de overwaarde van jouw huis om te zien wat het voor jouw pensioen gaat betekenen. Behouden huis overwaarde kan er namelijk voor zorgen dat je altijd extra geld beschikbaar hebt voor het realiseren van jouw dromen. Door goed te kijken naar de voorwaarden die hierbij zitten, is het alleen nog maar profiteren. Boetevrij aflossen hypotheek kan dan ook weer tot de mogelijkheden behoren en jij bent van alle gemakken voorzien.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share