Beleggingspand hypotheek

Jouw beleggingspand financieren doe je zo

Wil je jouw beleggingspand financieren? Dan moet je kijken naar een goede hypotheek. Thuiz Hypotheken kan jou hierbij helpen. Niet alleen ben je hier aan het juiste adres voor de hypotheek, maar je geniet ook van een lage rente hypotheek van een beleggingspand. Wij helpen jou niet alleen aan inzicht in de mogelijkheden, maar kunnen ook de juiste investeerders aan jou koppelen die samen met jou de belegging aangaan. Aan de hand van een aantal stappen heb je jouw hypotheek geregeld en kun je jouw pand klaar maken voor verhuur of verkoop.

Dit is een beleggingspand hypotheek

Een beleggingspand hypotheek is de lening die je nodig hebt om een beleggingspand aan te schaffen en klaar te maken voor verkoop of verhuur. Een beleggingshypotheek kent een aantal verschillen ten opzichte van de particuliere hypotheken die je op de markt vindt. Zo geniet je bijvoorbeeld van een lagere rente, is deze over het algemeen aflossingsvrij en kun je boetevrij aflossen. De beleggingshypotheken afsluiten zorgt er dan voor dat jij commercieel vastgoed in handen krijgt om een stabiel rendement aan te behalen. De hypotheek voor een beleggingspand kan jou dus altijd verder helpen.

Deze panden kun je financieren

Er zijn een aantal panden waar jij een beleggingspand hypotheek voor kunt afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een appartement voor de verhuur of een volledige woning die je verhuurt aan derden. Ook een bedrijfswoning financieren behoort tot de mogelijkheden. De verhuurhypotheek zorgt dat jij het pand aan kunt schaffen, terwijl de huur alle vaste lasten dekt en jou een rendement oplevert. Je kunt bij de panden ook kiezen voor een pand dat al verhuurd is of een commercieel gebouw.

De voordelen van een hypotheek voor een beleggingspand

Een beleggingspand financieren laat jou genieten van een aantal voordelen. Als eerste heb je te maken met een vaste rente hypotheek van een beleggingspand gedurende jouw gehele looptijd. Deze rente beleggingshypotheek is het enige bedrag dat jij maandelijks hoeft te betalen. Door rekening te houden met de uiteindelijke aflossing en hier jouw rentepercentage bij op te tellen tijdens het vaststellen van de huur, kun je geld overhouden. Je kunt de hypotheek voor het beleggingspand direct afsluiten en de looptijd bespreken met een professional.

Het verloop van de financiering

Voordat je een beleggingspand kunt financieren, wordt er eerst een quickscan uitgevoerd. Hiervoor vul je de gevraagde gegevens in, waarna er gelijk inzicht is in de mogelijkheden voor jouw situatie. Als er een mogelijkheid tot financiering is, ontvang je een rentevoorstel. Het is belangrijk dat jij dan de gevraagde gegevens en documenten aanlevert, zodat er een voorlopige offerte kan komen. Deze wordt met jou besproken in een persoonlijk gesprek en een taxateur kijkt naar de marktwaarde van jouw pand. Na de definitieve offerte en de ondertekening heb jij een hypotheek voor een beleggingspand en begin je met de verhuur.

Kies voor een stabiel rendement

Wil je zelf genieten van een goed rendement voor jouw beleggingspand en daarom kijken naar een lage rente hypotheek voor een beleggingspand? Ga dan de uitdaging aan met Thuiz Hypotheken en krijg de juiste investeerders voor jouw eigen pand. De beleggingshypotheek zal volledig aan jouw situatie aangepast worden en je kunt daarna zelf bepalen hoeveel huur je vraagt aan de nieuwe huurders. Jouw beleggingspand financieren was nog nooit zo makkelijk en je geniet van de voordelen die deze hypotheek jou opleveren.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share