beleggingspanden

beleggingspanden

Zo kun je beleggingspanden financieren

Wil je jouw geld op een goede manier beleggen? Dan kun je kijken naar beleggingspanden. Deze panden kun je uiteindelijk verhuren, waardoor je een inkomen genereert. Voor een beleggingspand hypotheek moet je echter wel andere stappen doorlopen dan bij een hypotheek voor een eigen woning. Maar waar moet je allemaal aan denken op dit gebied? En hoe zorg je dan dat jij de juiste stappen doorloopt? Je leest het hieronder.

De aanvraag indienen voor een beleggingspand hypotheek

Een beleggingspand kopen kan zorgen voor extra inkomsten. De financiering hiervoor moet je daarbij wel aanpassen aan de situatie. Wanneer je de beleggingshypotheek aanvraagt, wordt daarom niet alleen naar de leensom gevraagd, maar ook gekeken naar de waarde van het pand en de toekomstplannen die je hierbij hebt. Een taxateur zal daarom ook meekijken naar deze waarde, zodat de maximale leensom aangegeven wordt. Ook zie je gelijk wat je aan rente betaalt. Jij hoeft dan alleen nog de offerte te ondertekenen en jouw eigen geld in te brengen, waarna alles geregeld is voor jouw onroerend goed.

Ga voor de beste hypotheek

Wil je zelf jouw beleggingspanden financieren of met de herfinanciering van beleggingspand regelen? Ga dan direct over op de aanvraag van jouw beleggingspand hypotheek. Een beleggingsobject kopen kan jou dan voldoende rendement opleveren en je zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk voordelen behaalt aan de panden. De professionals kunnen altijd met jou meekijken naar de mogelijkheden voor jouw pand en adviezen geven, zodat je jouw vastgoedportefeuille zo goed mogelijk uit kunt breiden en niet meer voor verrassingen staat. Jij bent er altijd gebaat bij.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share