Buy to let hypotheek

Buy to let hypotheek

De buy to let hypotheek: Dit moet je weten

Ben je als ondernemer op zoek naar een hypotheek die jouw beleggingspanden kan investeren? Dan is de buy to let hypotheek de financiering waar je naar moet kijken. Thuiz Hypotheken heeft deze opgenomen in het aanbod, zodat jij jouw panden aan kunt schaffen of kunt herfinancieren. Er zitten verschillende voordelen aan verbonden en jij loopt zo min mogelijk risico’s vanwege deze hypotheek en de huur die je maandelijks ontvangt op basis van de verhuur van de panden binnen jouw portefeuille. Maar wat moet je er allemaal over weten?

Dit is een buy to let hypotheek

Een buy to let hypotheek wordt ook wel een beleggingshypotheek of verhuurhypotheek genoemd. Het is de hypotheek die je nodig hebt als ondernemer, zodat je de panden aan kunt schaffen en klaar kunt maken voor de verhuur. Thuiz Hypotheken als een van de verhuurhypotheek aanbieders kan jou hierbij helpen. Je krijgt dan een hypotheek die voorzien is van lage rentes, een voorspelbaar proces en lage maandlasten. Je kunt deze hypotheek namelijk in 30 jaar aflossen en 80 procent van de lening is aflossingsvrij.

De objecten voor een beleggingshypotheek

De hypotheek voor een beleggingsobject kun je aanschaffen voor een groot aantal panden. Het is daarom goed om te weten welke panden je hier allemaal mee kunt financieren. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheden om woningen voor de verhuur klaar te maken. Hier vallen ook de appartementen onder. Daarnaast kun je kijken naar commercieel vastgoed, waaronder onder andere winkelcentra vallen. Wil je bedrijven huisvestingen? Dan zijn er verschillende bedrijfspanden te vinden die je kunt financieren. Je kunt daarom dus een groot aantal panden financieren met deze hypotheekvorm.

De stappen voor de aanvraag

Voor de aanvraag van de buy to let hypotheek dien je een aantal gegevens aan te leveren. Zo moet je er als eerste rekening mee houden dat je de marktwaarde van het pand dient te weten. De marktwaarde, locatie en mogelijkheden die je voor je ziet. Tevens dien je aan te geven wat jouw eigen inbreng is. Op basis hiervan zal Thuiz Hypotheken jou een voorstel doen en de offerte opmaken. Tijdens een persoonlijk gesprek krijg je de voorwaarden te horen en kun je de offerte ondertekenen. Jouw financiering is dan rond en je kunt beginnen met het opbouwen van een rendement.

Het behalen van een rendement

Bij een buy to let hypotheek gaat het erom dat je uiteindelijk een mooi rendement kunt behalen met jouw belegging. Als eerste heb je te maken met een lage rente beleggingshypotheek. Deze lage rente moet je iedere maand terugbetalen, terwijl het grootste gedeelte van de hypotheek aflossingsvrij is. Je hebt hierdoor lage maandlasten en kunt aan de hand van de huur die je vraagt aan de huurders een rendement behalen. Dit rendement is het bedrag dat je overhoudt na het afbetalen van de vaste lasten en zorgt voor jouw spaargeld.

Zorg voor jouw hypotheek

Wil je zelf profiteren van de voordelen van een buy to let hypotheek en daarom de hulp van Thuiz Hypotheken inschakelen? Vul dan direct de aanvraag in en ontdek wat het maandelijks voor jou kost. Na het doorlopen van de stappen kun je de lage maandelijkse lasten dragen, terwijl er jij de huurders kunt voorzien van een goede plek voor het wonen, werken en recreëren. Het rendement dat je behaalt, is een goede basis voor de toekomst of het investeren in nieuwe panden.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share