Financiering vastgoed

Financiering vastgoed

Als ondernemer aan de slag met vastgoedfinanciering

Wil je geld lenen om jouw portefeuille aan vastgoed uit te breiden? Dan heeft Thuiz Hypotheken de juiste mogelijkheden tot zijn beschikking. Wij doen namelijk aan vastgoedfinanciering, zodat jij als ondernemer het financieren van jouw vastgoed in goede banen kunnen leiden. De financiering onroerend goed kan aan de hand van veel verschillende bedragen in combinatie met jouw eigen inbreng. Wil je weten hoeveel jij kunt lenen? Maak dan de berekening en bekijk wat hiervoor nodig is. Onderstaande informatie zorgt dat jij op de hoogte bent van wat er bij deze financiering komt kijken.

Dit houdt vastgoedfinanciering in

Met behulp van vastgoedfinanciering kun je zakelijk vastgoed kopen. Zo kun je onder andere investeren in hotelvastgoed, een hypotheek bedrijfspand of een hypotheek recreatiewoning. Daarnaast kun je ook jouw huidige bezit herfinancieren. De zakelijke hypotheken kun je afsluiten voor een groot aantal panden, waarbij je tot 50 procent aan onroerend goed aflossingsvrij kunt lenen. Ook geeft het de gelegenheid om tussendoor extra af te lossen, zonder dat hier een boete aan vast hangt. Doordat er te allen tijde naar jouw situatie gekeken wordt, heb je een lening die volledig bij je past en kun je gelijk vastgoed financieren na de aanvraag.

De te financieren objecten

Financiering vastgoed is mogelijk op basis van een groot aantal objecten. De beleggingshypotheken zijn beschikbaar voor beleggingspanden, bedrijfspanden, commercieel vastgoed en agrarische grond. Tevens kun je nieuwbouw financieren om als starter aan de slag te gaan. Ieder pand dat jij kunt verhuren of verkopen valt als het ware onder deze beleggingspanden en de financiering beleggingsvastgoed kan jou helpen bij de aankoop van het pand. De beleggingshypotheken geven jou dan ook de flexibiliteit die je nodig hebt om aan het juiste bedrag te komen.

Maak jouw financiering vastgoed mogelijk

Wil je het zelf mogelijk maken en de vastgoedfinanciering rond krijgen? Vraag dan snel de financiering onroerend goed aan via Thuiz Hypotheken en krijg te weten hoeveel jij kunt lenen aan de hand van jouw inbreng en alle gegevens over het pand. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een offerte in handen krijgt en jouw financiering vastgoed rond kunt krijgen. De verhuurhypotheken bieden jou voldoende voordelen en de investeerders worden direct aan jouw pand gekoppeld. Jij kunt gelijk aan de slag met het pand.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share