Geld investeren

Geld investeren

Zo kun je veilig investeren met een vast rendement

Als je een flink vermogen hebt opgebouwd, kun je dit geld investeren om het vermogen te laten groeien. Jouw spaarrekening zal namelijk niet veel geld meer opleveren. De rente staat nagenoeg op 0 procent en de inflatie zorgt ervoor dat je ook meer geld kwijt bent. Jouw geld beleggen zal daarom veel minder risico’s met zich meebrengen. Bij Thuiz Hypotheken kunnen wij je helpen om met een hoog rendement te beleggen, zodat je jouw vermogen op een goede manier kunt verhogen. Maar welke opties zijn er allemaal en hoe zorg je ervoor dat je daadwerkelijk profiteert van deze investering?

Jouw geld kun je op deze manier investeren

Geld investeren om met jouw vermogen ene rendement te behalen, kun je op basis van verschillende manieren doen. Met jouw belegging wil je echter zo min mogelijk risico’s lopen, omdat je jouw geld niet kwijt wilt raken. Geld investeren in aandelen op de beurs zal daarom niet altijd de beste optie zijn. Hierbij zijn verschillende koersschommelingen en transactiekosten te verkrijgen. Dit zal daarom niet voor iedereen weggelegd zijn om een hoger vermogen te krijgen.

Je kunt dan kiezen voor in vastgoed beleggen. Vastgoed kent een groot aantal voordelen, maar ook kosten voor onderhoud, problemen met de huurders en de bijkomende kosten die je moet maken voor de belegging in vastgoed. Dit kan intensief zijn, maar kan jou ook een mooi rendement opleveren. Het rendement van beleggen in vastgoed is over het algemeen stabiel, maar brengt zoals iedere investering risico’s met zich mee.

Weinig risico’s lopen bij geld investeren

Als je een hoog rendement met beleggen wilt krijgen, zijn er ook andere opties te vinden. Je kunt dan kijken naar de zakelijke hypotheken, waaronder een verhuurhypotheek of beleggingshypotheek. Het vastgoed dient dan als onderpand, waardoor je een aantrekkelijk rendement kunt krijgen. Je kunt bij Thuiz Hypotheken altijd een goed leenbedrag krijgen. Het rendement van beleggen in vastgoed is dan vastgesteld op ongeveer 4,5 procent en je hoeft niet veel werkzaamheden uit te voeren. Je laat jouw geld immers voor jou werken.

Genieten van de voordelen

Beleggen in vastgoed met gegarandeerd rendement kan jou altijd voordelen opleveren. Bij een beleggingshypotheek betaal je maandelijks de rente en een deel van de leensom is aflossingsvrij. Jouw vastgoed fungeert hierbij als onderpand. Doordat je met de verhuur van het pand het geld automatisch al op jouw rekening krijgt, kun je de vaste lasten afbetalen. Een vastgoedfonds zorgt er daarbij voor dat jij geen werkzaamheden meer uit hoeft te voeren, maar toch meeprofiteert.

Begin vandaag met investeren

Wil je zelf geld investeren in vastgoed en daarom een lening aangaan met investeerders? Lever dan de gevraagde gegevens aan en begin direct met het beleggen van jouw geld in het gewenste vastgoed. Als investeerder kun je gelijk beginnen met profiteren en jouw vermogen laten groeien.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share