Hypotheek bedrijfspand

Hypotheek bedrijfspand

Hypotheek bedrijfspand: begin met de financiering

Ben je een ondernemer en wil je een bedrijfspand aanschaffen voor het opbouwen van jouw vermogen? Dan heb je hier een hypotheek bedrijfspand voor nodig. Dit zorgt ervoor dat je jouw bedrijfspand kunt financieren en ook daadwerkelijk kunt kopen. Thuiz Hypotheken heeft hier verschillende mogelijkheden voor. De zakelijke hypotheek voor bedrijfsmatig onroerend goed kan oplopen tot 85 procent van de totale leensom. Tevens kun je boetevrij extra aflossen, waardoor je veel flexibiliteit hebt. Maar hoe kun je jouw bedrijfspand financieren en welke panden vallen hier precies onder? Wij helpen je hiermee op weg.

De beschikbare panden voor een financiering

Een hypotheek bedrijfspand is voor een groot aantal panden beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoorpanden, horecapanden, winkelpanden, nieuwbouwpanden en bedrijfspanden. Het commerciële vastgoed kun je aanschaffen en financieren, zolang je een eigen inleg van 15 procent hebt. De uiteindelijke hoeveelheid wordt bepaald door het type pand, de locatie en de mogelijkheden die je met het bedrijfspand hebt. Het is daarom verstandig om hier vooraf onderzoek naar te doen en dan de aanvraag pas in te dienen.

Een berekening van de waarde en financiering

De financiering bedrijfspand kun je vooraf ook berekenen. De beleggingshypotheek berekenen gebeurt dan op basis van de gegevens die je aanlevert. Zo dien je de waarde van het pand te weten, moet je de locatie doorgeven en geef je het eigen vermogen aan dat je minimaal inzet. Op basis van deze gegevens kunnen wij als een van de verhuurhypotheek aanbieders bepalen hoe hoog de hypotheek bedrijfspand is. De waarde bedrijfspand berekenen is dus een eerste stap die jij doet en van hieruit breid je het verder uit met de overige informatie. Jij weet hierdoor gelijk waar je aan toe bent.

Enkele voordelen van de panden financiering

De hypotheek bedrijfspand kan jou als ondernemer verschillende voordelen opleveren. Als eerste heb je jouw vastgoed als onderpand, waardoor je veel lagere risico’s loopt dan wanneer je belegt in aandelen. Daarbij kun je met deze hypotheek ook vervroegd aflossen, zonder dat je hier een boete over betaalt. Je kunt hierdoor dus sneller beginnen met het laten groeien van jouw vermogen. Tevens heb je ook lage maandlasten, waardoor jouw rendement relatief stabiel blijft. Het rendement komt vanzelf aan de hand van de huurders die in jouw panden zitten.

Het verloop van de financiering

De hypotheek bedrijfspand aanvragen gebeurt door de gevraagde gegevens in te vullen en de waarde van het pand door te geven. Een hypotheek voor verhuur moet dan door een professional bekeken worden, waarna de haalbaarheid duidelijk wordt. Jij hoort snel of de financiering bedrijfspand door kan gaan. Daarna volgt een persoonlijk gesprek en kun je de offerte inzien. Indien gewenst kun je deze gelijk ondertekenen, waarna de notaris de documenten opmaakt.

Schakel Thuiz Hypotheken nu in

Wil je zelf kijken voor een hypotheek bedrijfspand en daarom bekijken wat de mogelijkheden zijn aan de hand van jouw gewenste pand en het vermogen dat je hiervoor beschikbaar hebt? Lever dan gelijk de gevraagde gegevens aan en zorg dat je duidelijk hebt wat jij aan financiering kunt krijgen. Jouw financiering kan binnen een korte tijd geregeld zijn, waardoor je jouw bedrijfspanden in gebruik kunt nemen en hier huurders in kunt zetten. Het rendement dat je maandelijks behaalt, kun je gebruiken voor een eerdere aflossing of het geld te gebruiken voor een nieuwe investeerder.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share