Hypotheek recreatiewoning

Hypotheek recreatiewoning

Hypotheek recreatiewoning: Aan de slag met het verhuur

Heb je een vakantiewoning op het oog voor verhuur en heb je hiervoor een hypotheek nodig? Bij Thuiz Hypotheken kun je altijd een hypotheek recreatiewoning vinden. Wij geven jou de gelegenheid om de financiering recreatiewoning rond te krijgen en jouw geld op te laten bouwen. Hiervoor kunnen wij een leensom tot 80 procent van de marktwaarde bieden, zodat de inleg van het eigen geld niet heel hoog is. De scherpe rente en een leensom die tot 75 procent aflossingsvrij is, zorgt voor de flexibiliteit die je nodig hebt voor jouw belegging.

Deze recreatiewoningen zijn mogelijk

Een hypotheek recreatiewoning is er voor een groot aantal woningen. Er zijn immers ook meerdere recreatiepanden beschikbaar op de markt. Denk bij de recreatiewoningen aan bungalows, vakantiewoningen, chalets en vakantievilla’s. Tevens kun je kijken naar de boerderijen die je voor vakantiedoeleinden kunt gebruiken. Een recreatiewoning financieren met behulp van verhuurhypotheken kent dan wel een minimale inleg van 20 procent van de waarde. De rest van het geld kun je via Thuiz Hypotheken verkrijgen, zodat de belegging tot een succes gebracht kan worden.

De berekening voor de financiering recreatiewoning

Een hypotheek recreatiewoning voor de verhuur kan alleen als je de juiste berekeningen uitvoert. Hiervoor kijk je naar de marktwaarde van de recreatiewoning. De hypotheek vakantiewoning kan namelijk alleen verstrekt worden over deze marktwaarde. Je levert deze gegevens aan en vult ook de andere gegevens in. Hiermee krijg je direct te zien wat de hoogte van jouw nieuwe beleggingshypotheek is. De beleggingshypotheek berekenen laat jou zien wat er allemaal mogelijk is en wat je zelf nog in moet leggen voor de financiering.

Dit is hiervoor nodig

Naast de berekening die je moet maken, zijn er nog een aantal zaken nodig. Zo vraagt Thuiz Hypotheken te allen tijde om de marktwaarde van het pand, maar ook de ligging en de mogelijkheden die het pand heeft op dit gebied. Je kunt hiermee ook aangeven hoeveel je verwacht te krijgen aan huur per maand. De hypotheek vakantiehuis kan dan nogmaals berekend worden door de professional, waarna je het voorstel te horen krijgt. Het ondertekenen van de offerte zet alles in werking en je hebt jouw hypotheek vakantiewoning snel in handen. De beleggingshypotheek afsluiten zorgt er dan voor dat jij kunt beginnen met de verhuur.

Krijg jouw financiering snel rond

Heb je jouw vakantiewoningen al aangekocht of heb je er een op het oog? Vraag dan direct de hypotheek vakantiewoning aan en begin met het beleggen van jouw vermogen. De verhuurhypotheek rente gaat direct in en kun je terugbetalen aan de hand van de huur die jij maandelijks ontvangt. De maandelijkse afbetaling kun je versnellen door boetevrij af te lossen en na verloop van tijd houd je een mooi rendement over.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share