Kapitaalmarktrente

Kapitaalmarktrente

Dit moet je weten over de kapitaalmarktrente

Weet jij al wat een kapitaalmarktrente is? Deze rente wordt gegeven op de kapitaalmarkt, welke de langlopende leningen aangeven. Alle hypothecaire leningen die jij aangeeft, zullen hier dus onder vallen. Wanneer je een langlopende lening aan wilt gaan, wil je echter ook weten wat de lange renteontwikkeling precies is. Alleen dan weet je namelijk of het jouw geld waard is om de aankoop van beleggingspanden te voltooien. Hieronder lees je daarom precies wat de kapitaalmarktrente verwachting is.

De hypotheekrente prognose 10 jaar op een rij

Voordat de prognose kan worden gegeven voor de kapitaalmarktrente is het goed om ook naar de geldmarktrente te kijken. Dit is namelijk de rente voor kortlopende leningen. De kapitaalmarkt en geldmarkt samen zorgen voor de rentemarkt, waarop alles vastgesteld wordt. De lange renteontwikkeling is echter degene waar je jouw hypotheek mee aangaat. De kapitaalmarktrente verwachting gaat op basis van vraag en aanbod. Daarom is het goed om de langlopende rente voor langere tijd vast te stellen.

De beste rente op de kapitaalmarkt vinden

Wil je zelf een langlopende rente vastzetten en daarbij genieten van de kapitaalmarktrente voor 10 jaar? Dan kun je jouw hypotheek voor de beleggingspanden aangaan. De kapitaalmarktrente in Nederland zal hierdoor niet veranderen en jij profiteert van de beste prijzen. Jouw vastgoedportefeuille kan hierdoor flink uitbreiden en je hebt de laagste rente kapitaalmarkt tot jouw beschikking. Jij hoeft alleen nog te kijken naar de maximale leensom die jij nodig hebt voor jouw pand. Zo heb je de financiering binnen een korte tijd op jouw rekening staan en je kunt tot de verbouwing overgaan.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share