Rtlz overwaarde huis

Rtlz overwaarde huis

De overwaarde van je huis: ga voor een cash out

Heeft jouw woning een mooie overwaarde? Dan wil je deze wellicht voor andere doeleinden gebruiken. De overwaarde van je huis kan namelijk op een groot aantal manieren ingezet worden, waardoor jij altijd nieuwe kansen genereerd. Zo kun je onder andere kijken naar een cash out. Voordat je deze cash out in handen kunt krijgen, is het echter verstandig om te bekijken wat de voorwaarden hiervoor zijn. Zo sta je nooit voor onverwachte verrassingen.

De voorwaarden voor de cash out

Bij de overwaarde van het huis als een cash out gebruiken zijn er over het algemeen geen voorwaarden. Wel is er één belangrijke voorwaarde: om de overwaarde op te kunnen nemen moeten de (huur)inkomsten hoog genoeg zijn om de nieuwe hypotheeklasten te kunnen dragen. Ook moet je  goed aan kunnen tonen dat er daadwerkelijk een overwaarde is. Hierbij kijk je naar het bedrag dat er nog open staat van de hypotheek en het taxatierapport van een professional. Zorg er daarom voor dat je jouw woning als eerste laat taxeren, zodat je weet wat het pand waard is. Zo kun je goed voorbereid de cash out aanvragen bij jouw hypotheekverstrekker.

De overwaarde van het huis direct uitbetalen

Je kunt direct genieten van de cash out van jouw overwaarde van het huis. Je kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met de hypotheekverstrekker, waarna het behouden overwaarde huis ook tot de mogelijkheden gaat behoren. Het geld staat binnen een korte tijd op jouw rekening en je kunt direct jouw doelen behalen met het geld dat jij beschikbaar hebt gesteld.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share