Vastgoed hypotheek

Vastgoed hypotheek

Een vastgoed hypotheek voor uitbreiding van jouw beleggingen

Wil je als belegger investeren in vastgoed? Dan heb je hier een speciale vastgoed hypotheek nodig. Deze hypotheek zorgt ervoor dat je jouw objecten kunt financieren en van hieruit een rendement kunt behalen. Thuiz Hypotheken helpt jou hier graag bij. Het is mogelijk om hoge bedragen te lenen met behulp van investeerders. Wij zorgen ervoor dat jij in contact komt met deze investeerders en snel met jouw pand kunt beginnen. Onze diensten zijn niet alleen voor nieuwe panden, maar ook voor het herfinancieren van een bestaand pand. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn voor jou als investeerder.

Dit houdt een vastgoed hypotheek in

Een vastgoed hypotheek is een hypothecaire lening die je als belegger nodig hebt om een beleggingspand te financieren. Deze zakelijke lening zorgt ervoor dat je een pand kunt aankopen, maar ook dat je jouw huidige portefeuille uit kunt breiden of kunt herfinancieren. De vastgoed lening kan uitsluitend door beleggers aangeschaft worden. Als particulier kun je hier dus geen gebruik van maken, maar word je doorverwezen naar andere geldverstrekkers van een vastgoed hypotheek.

De objecten die je kunt financieren

Je kunt een hypotheek vastgoedbelegging gebruiken voor een groot aantal gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan woningen en appartementen die je verhuurt, maar ook bedrijfspanden en winkelcentra. Als een van de verhuurhypotheek aanbieders zorgen wij ervoor dat jij altijd een passende financiering krijgt. Tevens kunnen we leningen verstrekken voor de aankoop van panden die je klaarmaakt voor de verkoop. Aan de hand van de overwaarde kun je namelijk ook een rendement behalen.

Voor wie is de hypotheek geschikt?

De vastgoed hypotheek is geschikt voor een groot aantal soorten beleggers. Als ervaren belegger kun je hiermee namelijk jouw portefeuille uitbreiden en meerdere panden verhuren. Ook beginners kunnen hiermee aan de slag. Als beginner krijg je alle hulp van investeerders om een pand aan te schaffen. In combinatie met jouw eigen inbreng en het vinden van een pand met een goede marktwaarde kun je jouw pensioen beleggen. Voor de toekomst is er altijd een extra bedrag beschikbaar. Daarnaast is er een speciale hypotheek voor niet Nederlanders, die hun geld willen investeren in panden in het land.

Begin met jouw belegging

Heb je al een pand gevonden? Vraag dan direct de vastgoed hypotheek aan en zorg dat je jouw rendement behaalt. Je kunt de gevraagde gegevens direct indienen, zoals de marktwaarde en de ligging van het object. Op basis hiervan zal het bedrag vastgesteld worden en kun je gelijk een investeerder vinden. Voordat je het weet, heb je jouw financiering rond en kun je met behulp van de vastgoed lening jouw pensioen opbouwen. Thuiz Hypotheken leidt jou door het gehele proces en jij profiteert.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share