Vastgoedportefeuille

Vastgoedportefeuille

Dit is een vastgoedportefeuille

Ben je op zoek naar manieren om jouw spaargeld te beleggen? Dan kan het opbouwen van een vastgoedportefeuille een goede keuze zijn. Door verschillende beleggingspanden aan te schaffen, zorg je er namelijk voor dat jouw geld in stenen komt te zitten en jij hiervan kunt profiteren. Al het onroerend goed dat je aanschaft, valt onder deze portefeuille en je kunt de hypotheek binnen een korte tijd aanschaffen. Maar wat moet je nog meer weten voordat je jouw portefeuille uitbreidt?

Wat is onroerend goed?

Als eerste moet je goed weten wat de onroerende goed betekenis is. Dit zijn alle panden die je aan kunt schaffen en eventueel in kunt beleggen. Denk hierbij aan objecten als winkelpanden, woningen, kantoren, appartementen en horecapanden. Jouw vastgoedportefeuille kan daarom ook uit veel verschillende panden bestaan. Een beleggingsportefeuille aangaan, zorgt ervoor dat je een goed vermogen op kunt bouwen, terwijl je te maken hebt met een passief inkomen. Werkzaamheden hoeven namelijk niet uitgevoerd te worden aan het pand, maar zullen de huurders zelf uitvoeren.

Wat is een vastgoedhandelaar?

Een vastgoedhandelaar is de persoon die in de objecten geïnvesteerd heeft. Een handelaar kan hierbij panden aanschaffen voor de verhuur, maar ook om op te knappen en verder te verkopen. De beleggingshypotheek wordt hierbij helemaal aangepast aan de situatie en je hebt te maken met het boetevrij aflossen van de hypotheek behoort daarbij ook tot de mogelijkheden en jij geniet van de flexibiliteit die hypotheekverstrekkers jou kunnen bieden op dit gebied. De aanvraag hoef je alleen nog maar in te dienen, waarna je de aanvullende documenten gebruikt om de aanvraag te versnellen.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share