Zakelijke hypotheek

Zakelijke hypotheek

Jouw zakelijke hypotheek afsluiten bij Thuiz Hypotheken

Ben je aan het kijken naar een zakelijke hypotheek? Dan is Thuiz Hypotheken de aanbieder waar je moet zijn. Wij hebben verschillende soorten financieringsmogelijkheden voor bedrijfspanden, horecapand, commercieel vastgoed en de verhuur van recreatiewoningen. Het uitgangspunt is zakelijk vastgoed, waarna jij tot 50 procent van de waarde van het goed aflossingsvrij kunt krijgen. Als je snel een zakelijke lening nodig hebt, kun je het beste direct een aanvraag indienen. Onderstaande informatie helpt jou bij het krijgen van voldoende kennis voor deze stappen.

De voordelen van een zakelijke hypotheek

Een zakelijke financiering aanvragen kan jou als belegger veel voordelen opleveren. Als ondernemer wil je immers profiteren van deze voordelen. Zo kun je door middel van een quickscan al veel duidelijkheid krijgen over de mogelijkheid. Je weet bijvoorbeeld al wat de maximale leensom kan zijn, zodat je gerichter kunt kijken naar een pand. Als jouw vastgoed financierbaar blijkt, zal er meer informatie gevraagd worden. De waarde van het onderpand is namelijk belangrijk voor het verkrijgen van de bedrijfslening hypotheek. Daarnaast profiteer je van een lage aflossing en kun je tussentijds boetevrij meer aflossen.

Het pand als uitgangspunt

Een zakelijke hypotheek gaat altijd uit van de waarde van het commercieel vastgoed. De hoogte van de hypotheek voor verhuur kan daarom pas vastgesteld worden als je weet hoeveel het pand waard is. Hierbij gaat het niet om het bedrag waarvoor jij deze aanschaft, maar de marktwaarde voor verbouwing. Thuiz Hypotheken kan helpen om dit onderzoek te doen, maar je kunt zelf alle gegevens ook al aanleveren. Zo krijg je altijd een eerlijk advies en snel een zakelijke lening in handen voor jouw pand.

De stappen die je moet doorlopen

Een zakelijke financiering aanvragen begint door de quickscan uit te voeren. Je kunt jouw financieringsaanvraag hypotheek doorgeven via de website, maar ook contact opnemen per telefoon of mail. Je hoort dan binnen een korte tijd of je jouw object kunt financieren of dat je een hypotheek zonder eigen geld kunt aanvragen. Indien dit het geval is, word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Je krijgt dan de offerte te zien en kunt deze direct ondertekenen als je ermee akkoord gaat. De investeerders zullen dan de samenwerking met jou aangaan, waarna de notaris de documenten opmaakt. Jouw zakelijke hypotheek zorgt ervoor dat jij jouw beleggingspand kopen kunt en in de gewenste staat kunt brengen.

Ga het gesprek aan

Wil je zelf jouw bedrijfspand financieren of herfinancieren? Vraag dan direct de zakelijke hypotheek aan via Thuiz Hypotheken. Je kunt de zakelijke financiering aanvragen door de juiste gegevens aan te leveren. Wij zorgen dan voor het goede verloop. De investeerders die aan ons verbonden zitten, zullen jou dan helpen om een stabiel rendement te behalen met de verhuur of verkoop van het pand. Het enige wat jou nog rest, is het aflossen van de verhuurhypotheek rente en de overige kosten die je hebt.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share