Zakelijke rente

Zakelijke rente

Rente investeerders: Ga voor een aantrekkelijke investering

Ben je een investeerder en wil je jouw vermogen opbouwen? Dan wil je hier het liefste zoveel mogelijk zekerheden bij hebben. Een veilige manier van investeren is daarbij een vereiste. Met de rente investeerders trekken is ook niet overal meer mogelijk. Bij het investeren in vastgoed zijn er echter wel nog voldoende mogelijkheden. Investeren in zakelijke hypotheken kan jou helpen om het vermogen op te bouwen en tegelijkertijd anderen te helpen bij projecten. Maar wat kun je hier allemaal van verwachten?

Wat doet een investeerder?

Als investeerder in vastgoed kun je geld uitlenen tegen rente, waardoor je een ondernemer helpt bij het aanschaffen van vastgoed. Als investeerder ben je gekoppeld aan de aankoop en financiering van het pand, terwijl je er zelf geen omkijken naar hebt. De ondernemer die de lening aangaat, zal namelijk het onderhoud uit moeten voeren. Jij kunt jouw vermogen dus laten groeien, zonder dat je hiervoor hoeft te werken. De zakelijke rente is daarbij stabiel, waardoor je zeker bent van een bepaald bedrag per maand of per jaar.

De zekerheden bij investeren

De rente investeerders brengt veel zekerheden met zich mee. Als eerste zijn er altijd ondernemers op zoek naar investeerders die helpen bij het financieren of herfinancieren van vastgoed. Als een ondernemer een beleggingshypotheek aangaat, kun jij hier dus snel aan gekoppeld worden. Zo ben je er zeker van dat jouw vermogen snel groeit. Tegelijkertijd dient het vastgoed als onderpand. Je raakt jou geld hierdoor niet snel kwijt, wat een groot verschil oplevert ten opzichte van andere beleggingen en investeringen.

De zakelijke rente die je kunt krijgen

Wanneer je besluit om als investeerder jouw geld uit te lenen, kun je genieten van de rente investeerders. Deze rente krijg je automatisch, doordat de ondernemer het pand verhuurt. Er wordt een bepaald huurbedrag vastgesteld en de ondernemer betaalt iedere maand de rente af. Tevens ontvang je gedurende de looptijd het bedrag dat afgelost wordt. De spreiding van de betalingen zorgt dat jij aan het einde van de looptijd het volledige bedrag terug hebt en de rente ontvangt. Geld uitlenen tegen rente geeft jou weer nieuwe mogelijkheden.

Het opbouwen van jouw portefeuille

Bij het investeren in vastgoed en het verstrekken van verhuurhypotheken hoef je niet naar slechts een gebouw te kijken. In plaats daarvan kunnen meerdere ondernemers aanspraak maken op jouw geld. Je kunt hiermee dus ook jouw eigen portefeuille uitbreiden. Terwijl jij recht op hypotheek hebt, zullen de ondernemers alle werkzaamheden uitvoeren voor de verhuur. Een spreiding van jouw vermogen is daarom mogelijk en je hebt een veilige investering in handen. Jij draagt de risico’s niet alleen en kunt veilig investeren.

Wat maakt investeren zo aantrekkelijk?

Een van de redenen waarom je investeerder zou willen worden, is omdat je hiermee altijd kunt beleggen met een vast rendement. De rente ligt gemiddeld tussen de 4,5 en 6 procent bij een grotere leensom en een langere looptijd. Bij de kleinere leensom kan het zelfs nog verder oplopen. Je kunt met de rente investeerders jouw vermogen binnen een korte tijd ver op laten lopen. Een andere factor die het zo aantrekkelijk maakt, is dat jij volledig ontzorgd bent.

Waarvoor kun je jouw geld inzetten?

Er zijn een groot aantal objecten die jij kunt financieren als investeerder. Je kunt hierbij als eerste denken aan commercieel vastgoed. Dit vastgoed bestaat onder andere uit winkelcentra, waar meerdere huurders samenkomen. Ook woningen en appartementen of bedrijfspanden kunnen voorzien worden van een hypotheek voor verhuur. Alle vastgoed is mogelijk, zolang het voor verhuur of verkoop dient. Een ondernemer kan dus niet zelf in een pand wonen.

Word zelf investeerder

Wil je de rente investeerders bekijken voor het verhogen van jouw eigen vermogen en daarbij jouw spaargeld spreiden over meerdere objecten? Ga dan als investeerder aan de slag en begin aan een goede samenwerking met ondernemers. Deze veilige manier van investeren in vastgoed zorgt dat jij geniet van meerdere zekerheden en je tegelijkertijd ook weer een hoger eigen vermogen krijgt. Onze professionals laten jou zien wat de mogelijkheden zijn en hoe jij alle voordelen van investeren krijgt.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share