Diensten voor de startende vastgoedinvesteerder

Jouw eerste vastgoed gefinancierd zonder gedoe

Onze financieel adviseurs zijn creatief in het zoeken naar mogelijkheden en nemen al het zoeken, vergelijken en afsluiten van een verhuurhypotheek uit handen.

Diensten voor de startende vastgoedinvesteerder

Inventarisatie financieringsmogelijkheden

Creatief in het zoeken naar mogelijkheden omdat we werken met alle aanbieders.

Vanuit je luie stoel

Wij werken volledig online en wanneer het jou uitkomt. Laat ons alles uit handen nemen zoals het regelen van de taxatie.

Opnemen overwaarde

Wij helpen je met zowel het vrijmaken van overwaarde uit je eigen woning als de verhuurhypotheken. Alles bij 1 aanspreekpunt is wel zo makkelijk.

  • Altijd de beste voorwaarden passend bij jouw situatie

  • Creatief in het zoeken naar mogelijkheden

  • Meer cashflow uit jouw investering

Gratis Cashflow Rekentool

Reken in een handomdraai het rendement van jouw (potentieel) vastgoed uit met onze handige excelsheet.

  • Bereken eenvoudig je netto rendement op vastgoed

  • Maak de benodigde hoogte van de eigen middelen inzichtelijk

  • Inzicht in de potentiele waardeontwikkeling

Cashflow Rekentool
Vastgoed en vermogen blauwdruk

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Ben jij een startende vastgoedinvesteerder of wil je doorpakken na je eerste of tweede pand?

Laat onze adviseurs een prognose opstellen op basis van jouw situatie en krijg antwoord welke strategie voor jouw het beste werkt, wat je maandelijks kan verdienen en hoeveel vastgoedpanden je kan aankopen.

Daarnaast weet je direct wat je kan bieden en hoeveel eigen geld je nodig hebt. Dan heb jij je zaken alvast goed voor elkaar!

Online kennisbank binnen de Vastgoed Community met vastgoeddeals en een ijzersterk betrouwbaar netwerk

Als je wilt leren hoe jij (en later je kinderen) minder afhankelijk bent van een inkomen uit onderneming of loondienst dan sta je vanaf nu in de startblokken. Je ontdekt hoe een inkomen uit vastgoed voor jou bereikbaar kan zijn in Nederland, Engeland, Spanje, Griekenland en Dubai.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

ebook-communitypc

Een hypotheek om je woning te verhuren. Hoe zit dat nou?

Wij snappen natuurlijk als geen ander dat er een hoop komt kijken bij het afsluiten van een verhuurhypotheek. Om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle meestgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet in de verhuurhypotheek FAQ. Zo ga je goed voorbereid van start.

Met een verhuurhypotheek (of investeringshypotheek) kun je in tegendeel tot een eigen woning hypotheek, een woning financieren om deze vervolgens te verhuren. Hierdoor is de verhuurhypotheek wel duurder dan een reguliere hypothecaire lening. Geldverstrekkers berekenen namelijk een opslag bovenop de hypotheekrente.

De rentes van een verhuurhypotheek liggen gemiddeld tussen de 2,3 en de 3,5% voor beginnende vastgoedbeleggers en tussen de 3% en de 4,5% bij de ervaren vastgoedbeleggers. Dit varieert natuurlijk per periode en per geldverstrekker. Wil je weten welke geldverstrekker de beste voorwaarden heeft? Dan kan Thuiz Hypotheken je hier natuurlijk in adviseren of download de gratis hypothekenvergelijker.

Met een verhuurhypotheek kun je tussen de 50 en 90% van de waarde van de woning lenen in verhuurde staat, afhankelijk van de geldverstrekker. Let wel op! Dit is de waarde van de woning in verhuurde staat. Deze is over het algemeen iets lager dan de waarde bij een niet verhuurde woning. Een taxateur bepaalt deze waarde.

Dit zeggen onze klanten

Scroll naar boven