Hypotheekadvies

Thuiz Hypotheken is gespecialiseerd in het ontzorgen bij een vaak spannende periode waarin je een huis gaat kopen. Op een laagdrempelige en persoonlijke manier leggen wij je uit hoe het werkt en beantwoorden wij jouw vragen. Na het uitleggen en adviseren kunnen wij je ook helpen bij het aanvragen van de hypotheek en het verzamelen van de benodigde documenten. Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur? Thuiz Hypotheken helpt jou graag.

Wil je weten wat je maximaal kan lenen? Een goede inschatting van de maandlast? Gebruik onze online tools of bel ons voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Onze werkwijze

iconsqaure1

Telefonisch vrijblijvend gesprek

Een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Wij nemen jouw situatie en wensen volledig door zodat jij zo goed mogelijk geholpen wordt.

iconsqaure2

Documenten verzamelen

Naar aanleiding van het eerste gesprek is jouw situatie compleet duidelijk. Samen gaan wij de benodigde documenten verzamelen ter voorbereiding op het kopen van een huis.

iconsqaure3

Adviesgesprek hypotheek

In dit adviesgesprek nemen wij de beste hypotheekopties en inkomensrisico’s met je door. Wij zorgen ervoor dat jij alles snapt en de verschillende opties inzichtelijk hebt, zo kan jij weloverwogen de beste keuze maken.

Tools om je op weg te helpen

Maximale hypotheek

Bereken wat je mogelijkheden zijn op basis van je inkomen of je nou in loondienst bent of werkt als zelfstandige.

Hypotheekrente top 5

Snel inzicht waar je de beste rente kunt krijgen voor jouw nieuwe hypotheek?

Huren naar kopen

Overweeg je om over te stapppen van je huurwoning naar een koopwoning? Bereken wat dit voor jou betekent.

Vraagprijs bepalen

Bereken wat de minimale opbrengst van je huidige woning moet zijn om jouw volgende stap te kunnen zetten.

Handige documenten

Welke documenten heb je nodig als je een huis gaat kopen? Wij hebben ze alvast voor je verzameld.

Liever direct op maat gemaakt advies?

Onze video’s

Liever een op maat gemaakt advies voor jouw situatie?

Wat zeggen klanten over ons

Sebastiaan Barens
Sebastiaan Barens
09:39 23 Jan 19
Thierry heeft me nu twee geholpen met hypotheekadvies en ik ben erg tevreden over zijn diensten. Hij is pro-actief, altijd bereikbaar en beantwoord alle vragen naar behoren. Daarnaast een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om Thierry als adviseur in de arm te nemen.Lees meer
Rob Petersen
Rob Petersen
17:17 19 Jan 19
Adviesvlogs heeft ons uitstekend geholpen met de aanvraag voor een nieuwe hypotheek. De vele vragen zijn met geduld en kennis uitgelegd. Wij zijn uiterst tevreden over hypotheekadviseur Thierry Stokkink. Wij raden Adviesvlogs zeker aan!Lees meer
erika combée
erika combée
17:35 14 Jan 19
Thierry neemt alle tijd om alles goed uit te leggen. Hij denkt echt met je mee en dat vind je terug in zijn advies. Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Aanrader!
Paul Walgering
Paul Walgering
09:21 09 Jan 19
Een sterke persoonlijkheid eigenaar Thierry die met zijn financieel adviesburo ons snel en prettig heeft geholpen om een bankgarantie en een hypotheek af te sluiten. Een aanrader en een volgende keer kan hij weer voor ons adviseren.Lees meer
Lizette Klous
Lizette Klous
20:59 18 Jan 19
Heel kundig en (ver)kent de markt goed op mogelijkheden. Leuke frisse kijk en weet vertrouwen te winnen. Staat open voor feedback!
Aldo Bruining
Aldo Bruining
13:25 14 May 19
Zeer fijn persoon om mee samen te werken, helder en duidelijke taal in tijden van veel grote lijvige documenten en zeer bereid mee te denken waar nodig en praktisch altijd bereikbaar. Heeft ons enorm geholpen met de aankoop van het huis en alles daaromheen, zeker gezien mijn situatie als ZZP'er. Van harte aanbevolen.Lees meer
sjoukje de boer
sjoukje de boer
17:26 02 May 19
Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel. En voortreffelijk werk geleverd!
Eddie Sant
Eddie Sant
14:58 13 May 19
Zeer deskundig en goed geholpen.

Direct een vrijblijvend gesprek aanvragen?