Over Thuiz Hypotheken

Wij zijn overwaarde- en verhuurhypotheekadviseurs en adviseren en bemiddeling in verhuurhypotheken en het opnemen van overwaarde om in vastgoed te gaan.

Wij zijn trots op het feit dat wij al meer dan 1350 vastgoedinvesteerders persoonlijk hebben mogen bijstaan in het opbouwen en vergroten van hun vastgoedportefeuille. Een mooie manier om met passief inkomen los te komen van hun bedrijf of salaris.

Met onze Vastgoedcommunities van ruim 6000 beginnende en ervaren vastgoedbeleggers versterken we het netwerken tussen gelijkgestemden met een platform van ervaringen, netwerkbijeenkomsten, masterclasses en strategiesessies.

Wij zijn bereikbaar op het nummer 085-0028416 en via info@thuiz-hypotheken.nl

220921-5873

Onze diensten

Verhuurhypotheek

De adviseurs van Thuiz Hypotheken zijn gespecialiseerd in onafhankelijk advies en bemiddeling bij het afsluiten van een verhuurhypotheek. Wij vergelijken continu de beste deals en selecteren de beste verhuurhypotheek die past bij jouw situatie.

Eigenwoning hypotheek

Ben je op zoek naar een persoonlijke aanpak en onafhankelijk advies bij het hypotheektraject van jouw droomhuis? Wij begeleiden je in het traject van start tot eind.

Team Thuiz Hypotheken

Thierry Stokkink

Oprichter van Thuiz Hypotheken B.V en de Vastgoed Community

De missie van Thierry is om de vastgoed wereld transparant te maken.

Met zijn Masterclasses, interviews, vergelijkingen en het platform verbind hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Thierry is zelf ook vastgoedbelegger en heeft een portefeuille van 13 panden opgebouwd.

Hij woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Wieringerwerf

Cindy Talma

Business & Finance Manager

Binnen ons snelgroeiend bedrijf is zij een tijger in het ontwikkelen en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Een warm vertrouwenspersoon voor klant en collega, waarbij je het gevoel hebt dat je alles aan haar kan overlaten, zoals het kopen van je woningen.

Cindy is ruim 20 jaar werkzaam in de financiële branche en weet met haar organisatietalent, financiële- en administratieve expertise rust en overzicht te creëren.

Cindy is ook vastgoedbelegger en heeft 3 panden voor de verhuur.

Cindy woont samen met haar man Norman en hun 2 kinderen in Heerhugowaard.

Dick Zoontjes

Overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur

Een man waar je op kan bouwen, heeft de kernwaarde afspraak is afspraak hoog in het vaandel staan.
Hij is enorm creatief in het bedenken van mogelijkheden en oplossingen en gaat met zijn jarenlange ervaring en kennis voor onze klanten door het vuur.

Dick woont samen met zijn vrouw Myung en hun zoon in Hoorn.

Nikki van der Plas

Overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur

Nikki is opgeleid als bedrijfseconoom en heeft 6 jaar ervaring als onafhankelijk hypotheek- en vermogensadviseur. Ze is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van hypotheken voor zowel de eigen woning als vastgoedpanden.

Op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen biedt ze creatieve oplossingen. Ze is betrouwbaar, accuraat en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Ze is actief als vastgoedbelegger en zij woont samen met haar 3 dochters in Leveroy.

Paul Ruiter

Overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur

Paul werkt ruim 19 jaar in de financiële dienstverlening en heeft bij diverse banken, verzekeraars als adviseur en acceptant gewerkt. Deze kennis zet hij om in een passend advies voor zowel de eigen woninghypotheek als de verhuurhypotheek.

Paul is praktisch en denkt graag mee om jouw wensen om te zetten naar een maatwerkfinanciering.

Kernwaarden zijn flexibel, gepassioneerd en goed voorbereid.
Paul is samen met zijn vriendin Dunya ook actief als vastgoedbelegger. Zij wonen samen met hun 2 dochters in Almere.

Norman Talma

Overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur

Norman is een uitblinker in enorme kennis en de vaardigheden om die kennis op een eenvoudige manier over te brengen. Hij is opgeleid als Financieel Planner en is inmiddels al 21 jaar actief in de financiele branche. Hij is gespecialiseerd in de Overwaarde- en Verhuurhypotheek om te investeren in vastgoed.

Norman is zelf ook vastgoedbelegger en hij heeft 3 panden.

Hij woont samen met zijn vrouw Cindy en hun 2 kinderen in Heerhugowaard.

Jan Slot

Overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur

Jan is gespecialiseerd in het opnemen van overwaarde in je eigen huis of vastgoedpanden. Bij zijn vorige functie ontwikkelde hij een verhuurhypotheek. Daarnaast trainde hij ook andere hypotheekadviseurs om het vak te leren.

Hij is creatief in het vinden van oplossingen, leergierig en ambitieus met sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
Jan is samen met zijn vrouw actief als vastgoedbelegger. Zij wonen samen met hun 2 kinderen in Oegstgeest.

Marilyn Monsanto

Overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur

Marilyn heeft meer dan 15 jaar ervaring als financieel adviseur. Zij heeft voor verschillende grootbanken en het intermediair gewerkt. Haar kracht ligt in het denken in oplossingen.

Ze is helder in haar communicatie zodat de haalbaarheid van wensen en de daarbij horende oplossingen snel op tafel liggen. Ze is woonachtig in Amsterdam en is samen met haar man ook actief als particuliere vastgoed belegger.

Kennisdeling

Bij Thuiz Hypotheken geloven we in wederkerigheid

Vastgoed Community

Sinds maart 2020 heeft Thierry de Facebook groep "Vastgoed Mastermind opgericht" met als doel kennis te delen en te netwerken.

Ondertussen is dit doorgegroeid naar een eigen platform: Vastgoed Community met maandelijkse Masterclasses en strategiesessies, een online bibliotheek aan kennis en ervaringen van ervaren vastgoedbeleggers en een wekelijkse netwerkbijeenkomst.

Youtube Kanaal

Het Youtube kanaal "Investeren in vastgoed voor de verhuur" staat bomvol met kennissessies en interviews met ervaren vastgoedbeleggers, vastgoedexperts en geldverstrekkers.

Er zijn regelmatig live Q&A's, waarbij je live vragen kunt stellen.

Abonneer je daarom snel via de onderstaande knop.

Dit zeggen onze klanten

Niels WoudboerNiels Woudboer
09:04 13 Aug 23
Een soepel traject met aandacht van Paul voor de specifieke wensen die wij hadden.
Latoya HansLatoya Hans
18:42 01 Jun 23
Perfecte ondersteuning!
Robin VermeulenRobin Vermeulen
09:38 31 Mar 23
Nikkie heeft mijn uitstekend bijgestaan bij het aankopen van mijn eerste pand.
Bas KleijzeBas Kleijze
17:37 30 Mar 23
Uitstekend geholpen, zeer kundig en grondig! Er wordt aan alles gedacht, zeer verzorgd!
Rudy van OostromRudy van Oostrom
07:53 28 Dec 22
Heel plezierig en snel contact gehad met Dhr. Ruiter.Snel schakelen in een druk einde van het jaar 2022. Druk opvoeren bij partijen waar nodig en de juiste stimulans geven aan de client. Ook na kantoor tijden kreeg ik antwoord op mijn vragen van Dhr. Ruiter. Ik heb gemerkt dat als beide partijen snel handelen er er goede kennis aanwezig is dat het process relatief snel en soepel kan verlopen! Tot de volgende financiering!
Guido NavisGuido Navis
16:29 27 Nov 22
Thomas van Thuiz hypotheken heeft ons uitstekend geholpen. Op aanraden van een kennis hebben wij contact gezocht. Tot op de dag van vandaag hebben wij er nog geen moment spijt van gehad. Thomas was duidelijk en snel in zijn uitleg en nam rustig de tijd om bepaalde punten te bespreken. Een aanrader dus!
Bart van HorssenBart van Horssen
12:53 13 Sep 22
Ook bij mijn tweede pand weer uitstekend geholpen door Paul Ruiter van Thuiz Hypotheken. Ondanks wat lastige aspecten heeft hij zonder al teveel problemen de financiering op tijd rond gekregen.
Chris De langenChris De langen
15:58 06 Sep 22
Zeer tevreden over de begeleiding van Nikki Brentjens - van der Plas hoe zij de verhuurhypotheken heeft geregeld. Steeds reageerde ze zeer adequaat, deskundig en snel op al mijn vragen. Ook dacht ze steeds mee in de gewenste richting en kwam met goede voorstellen. Hierdoor is het regelen van de verhuurhypotheken ondanks de complexe aanvraag zeer positief verlopen. Een volgende aanvraag zou ik zeker door haar laten afhandelen.
Dennis RDennis R
13:13 19 Aug 22
Hele prettige samenwerking.De kennis is erg goed en ook hebben ze mij goed geïnformeerd, geholpen en meegedacht.
Gijs en Iris De VriesGijs en Iris De Vries
13:03 11 Aug 22
Wij hebben zowel een blauwdruk als 2 hypotheek trajecten doorlopen via Thuiz hypotheken. Samen met Thomas Serne keken we naar de mogelijkheden vooraf en wisten we dus goed wat er mogelijk was en waar we onze berekeningen op konden baseren. We zijn het gehele traject goed begeleid.
Ik ben begeleid door Thomas Serné, ik ben via kennissen met hem in contact gekomen, die ook door hem zijn geadviseerd. Thoms werkt ongelooflijk snel en duidelijk, je weet al vanaf het begin wat de kansen zijn om een goed aanbod te krijgen. Wat ik bijzonder vond was zijn betrokkenheid bij mijn dossier, hij verplaatst zich in de persoonlijke situatie van de klant waardoor het gevoel ontstaat van "alles uit de kast halen" om het voor elkaar te krijgen. Bedankt, Thomas!
Tjark BerghoutTjark Berghout
16:42 19 Jul 22
Nikki heeft ons erg goed geholpen met als onze wensen.Door de huidige situatie op de markt en onze enigszins aparte situatie heeft het hele proces vrij lang geduurd maar Nikki was altijd positief en wist ons meerdere malen gerust te stellen.Nikki is zeer kundig, komt met oplossingen, helpt waar nodig met gesprekken met derden en is altijd bereikbaar.Zeker een aanrader!
Anouk BedeauxAnouk Bedeaux
11:11 07 Jul 22
Fijn als partners waar je mee samenwerkt denken in mogelijkheden. Zo zijn we super geholpen en hebben we een mooi project in Leeuwarden kunnen kopen. Als we onze vastgoed portefeuille verder gaan uitbreiden komen we zeker terug.
Tjibbe stienstraTjibbe stienstra
15:24 11 Apr 22
Ik ben anderhalf jaar op zoek geweest naar mijn eerste beleggingspand en Paul stond altijd paraat om vragen te beantwoorden. Eenmaal gevonden was mijn keuze dan ook logisch om voor Paul en Thuiz Hypotheken te kiezen. Paul heeft in een korte tijd het gehele financieringsproces met mij doorlopen. Ik kan iedereen Paul en Thuiz Hypotheken aanraden voor de financiering van een beleggingspand.
Jolanda van den BergJolanda van den Berg
19:26 06 Apr 22
Jan Slot heeft voor ons meerdere soorten hypotheken geregeld (zowel overwaarde uit bestaande panden en verhuurhypotheken voor aankopen van beleggingspanden). Door zijn kundig advies en rustige manier van up to date informatie en adviezen geven en ons stap voor stap door alle processen heen meekrijgen heeft hij ons volledig vertrouwen gekregen en heeft hij ook iedere aanvraag naar een succesvolle offerte/financiering weten te krijgen. Echt hulde voor deze man want ik had dit nooit voor elkaar gekregen bij de eerste of beste ' hypotheek' adviseur.
js_loader

Onze werkwijze

iconsqaure2

Super transparant

Wij werken met vaste tarieven en opslagen.
Je weet vooraf exact wat je gaat betalen. Jij bent in controle, nooit verrassingen achteraf.

In het eerste gesprek noemen wij alle bijkomende kosten.

iconsqaure1

Geen gedoe meer

Terwijl jij bezig bent om je bedrijf te laten groeien, bellen wij de makelaars, taxateur, bouwkundige, notaris en hypotheekverstrekkers.

Je kunt lekker thuis blijven. De adviesgesprekken zijn via beeldbellen.

iconsqaure3

Duidelijkheid

Je weet continue waar je aan toe bent doordat je goed op de hoogte wordt gehouden van de status en volgende stappen.

Wij regelen alles en jij bepaalt. Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar voor je.

Tarieven

Thuiz Hypotheken hanteert vaste prijzen voor advies en bemiddeling.

Advies- en bemiddeling eigen woninghypotheek
Basiskosten: Advies en bemiddeling eigenwoninghypotheek  € 3.400,- exclusief opslagen;

Vergelijkingskaart Hypotheken

Opslagen 
▪Ondernemerstoeslag € 700,-
▪Voor het sluiten van verzekeringen via Thuiz Hypotheken, die voortkomen uit de risico-analyse geldt een opslag
    van € 145,- per verzekering.  Vergelijkingskaart Risico's afdekken

▪Het aanvragen van een extra lening, zoals de starterslening of familiehypotheek € 525,-
▪Het aanvragen van de hypotheek bij een tweede geldverstrekker € 525,-
▪Indien er een hypotheekaanvraag via een serviceprovider ingediend moet worden € 450,-.

Advies- en bemiddeling verhuurhypotheek

Basiskosten € 4.150,-

aanvullende kosten 
▪Opslag per hypotheekaanvrager buiten de huishouding € 1.050-
▪Toeslag per extra pand bij aankoop of herfinanciering meerdere panden tegelijk op 1 hypotheekcontract,
volgens onderstaand overzicht.

▪ 1 extra pand     € 1.275,-
▪ 2 extra panden € 1.250,- per extra pand
▪ 3 extra panden € 1.225,- per extra pand
▪ Vanaf 5 panden is het tarief 1% van het leenbedrag met een minimum van bovenstaande staffel.

▪ Per bemiddeling extra geldverstrekker € 525,-
▪ Als de hypotheekaanvraag via een serviceprovider ingediend moet worden € 450,- (extern)
▪ Per bemiddeling overlijdensrisicoverzekering | woonlastenverzekering €145,-

Per volgende advies- en bemiddelingstraject van een verhuurhypotheek binnen 12 maanden hanteren wij een loyaliteitskorting van 750,-* op bovenstaand tarief.
(* jaarlijkse prijswijzigingen van deze korting voorbehouden).

 

Thuiz Hypotheken B.V. is een financieel advieskantoor ingeschreven onder het KVK-nummer 76711048 en AFM-nummer 12045107.

Je kunt ons inschakelen als specialist bij opnemen van je overwaarde en het financieren van je nieuwe woningen. Wij adviseren en bemiddelen bij meer dan 65 hypotheekverstrekkers.

Wij staan geregistreerd als Erkend financieel adviseur en Hypothecair planner.

Algemene voorwaarden
Disclaimer en privacyverklaring
Klachtenprocedure

Scroll naar boven