Recensies

5
Rated 5 out of 5
5 van maximaal 5 sterren (gebaseerd op 8 recensies)

Snel schakelen, accuraat, volhardend, meedenkend, oplossingsgericht, humor en....snel

Rated 5 out of 5
1 oktober 2021

Een compliment aan jou, Dick, is meer dan op zijn plaats. Snel, accuraat, humor, volhardend, meedenken, oplossingsgericht. Al meerdere malen hebben wij van jouw diensten als adviseur gebruikgemaakt. Naar volle tevredenheid! We zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Een top team. We melden ons snel weer. Grazie mille….. 🙂

Marieke

Verhuur hypotheek

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Ik zou Thuiz hypotheken zeker aanraden! Zij hebben mij goed geholpen met de aanvraag voor een nieuwe hypotheek. De adviseur denkt actief mee in oplossingen en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Professioneel maar wel persoonlijk.

Mark

Superblij!

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Thuis-Hypotheeken zou ik van harte aanraden. Wij hebben bij Jan Slot een verhuurhypotheek afgesloten en hij heeft ons top begeleid. Hij denk met je mee, reageert snel en zorgt ervoor dat je hypotheek aanvraag niet aleen zo snel mogelijk volbracht wordt maar ook precies op de juiste tijd (wat in ons geval ook belangrijk was).
Kortom, een betere ervaring hadden wij niet kunnen hebben. Bedankt Jan!

Darek

Perfecte samenwerking, deskundig en vriendelijk

Rated 5 out of 5
11 december 2020

Super geholpen door Norman en Cindy, vriendelijk, deskundig en denken met je mee. Ondanks dat dit een enorm drukke periode was voor Thuiz Hypotheken, pakten ze mijn 2de aanvraag er last minute nog even bij, zodat deze ook nog in 2020 kon passeren. Mijn volgende vastgoed aankoop zal ook zeker weer in samenwerking gaan met Thuiz Hypotheken.

Remon

Goede service

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Norman heeft mij zeer goed geholpen. Hij was op elk moment bereikbaar en heeft alles top geregeld voor mij. Bedankt!

Chiel

Schrijf een recensie

Scroll naar top