Recensies

5
Rated 5 out of 5
5 van maximaal 5 sterren (gebaseerd op 6 recensies)

Superblij!

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Thuis-Hypotheeken zou ik van harte aanraden. Wij hebben bij Jan Slot een verhuurhypotheek afgesloten en hij heeft ons top begeleid. Hij denk met je mee, reageert snel en zorgt ervoor dat je hypotheek aanvraag niet aleen zo snel mogelijk volbracht wordt maar ook precies op de juiste tijd (wat in ons geval ook belangrijk was).
Kortom, een betere ervaring hadden wij niet kunnen hebben. Bedankt Jan!

Darek

Perfecte samenwerking, deskundig en vriendelijk

Rated 5 out of 5
11 december 2020

Super geholpen door Norman en Cindy, vriendelijk, deskundig en denken met je mee. Ondanks dat dit een enorm drukke periode was voor Thuiz Hypotheken, pakten ze mijn 2de aanvraag er last minute nog even bij, zodat deze ook nog in 2020 kon passeren. Mijn volgende vastgoed aankoop zal ook zeker weer in samenwerking gaan met Thuiz Hypotheken.

Remon

Goede service

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Norman heeft mij zeer goed geholpen. Hij was op elk moment bereikbaar en heeft alles top geregeld voor mij. Bedankt!

Chiel

Fantastisch wat een maatwerk

Rated 5 out of 5
23 november 2020

Wij zijn super goed geholpen, wat een maatwerk!! Er is een hypotheek voor ons afgesloten precies naar onze wensen. Bij al onze vragen is er altijd ruim de tijd genomen deze te beantwoorden en onze onzekerheden en twijfel weg te nemen. Wij kunnen met gerust hart aan een nieuw hoofdstuk in ons leven beginnen.

Lorena

Wij komen zeker weer terug voor onze verhuur hypotheek

Rated 5 out of 5
9 november 2020

Wij hebben een eigen woning hypotheek afgesloten met de gedachten om onze bestaande woning aan te houden, met de intentie om deze te gaan verhuren. Hier moesten wij dus met de hypotheek van onze eigen woning rekening mee houden en hebben we ook naar de toekomstige verhuur hypotheek gekeken middels een blauwdruk gesprek.
Wij kunnen niks anders zeggen dan dat we meer als tevreden zijn over Thuiz Hypotheken! Hoe wij de afgelopen maanden geholpen zijn door onze adviseur was echt ontzettend goed! Daarom dus ook een groot compliment naar Thomas (mijn hypotheek adviseur). Wanneer er iets niet duidelijk was konden wij 24/7 bij hem terecht en hadden wij altijd snel en duidelijk antwoord. Ook omdat de financiering wat moeizaam verliep en uitliep door de strengere eisen van de bank (door de Corona tijd en slecht nieuws door mijn werkgever). Onze adviseur zat hier goed achteraan en hield korte lijnen met de bank, waardoor de financiering op tijd geregel was. De uitleg die werd gegeven tijdens deze periode was altijd duidelijk en wij konden met onze vragen direct bij hem terecht. Wij zullen jullie zeker aanraden aan andere mensen.
Onze dank is groot en wij komen zeker weer terug voor onze verhuur hypotheek, bedankt!

Thomas

Schrijf een recensie

Scroll naar top