fbpx

Recensies

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van maximaal 5 sterren (gebaseerd op 10 recensies)

Goed en leerzaam advies

Rated 4 out of 5
1 december 2021

Het Vastgoed & Vermogen Blauwdruk heeft ons inzicht gegeven wat de financiële mogelijkheden zijn die wij hebben. Door dit inzicht weten we wat we kunnen verwachten en dit geeft ons vertrouwen om verdere stappen te nemen.

Jorden

Vastgoed blauwdruk

Rated 5 out of 5
29 oktober 2021

Omdat ik bezig ben mezelf te verdiepen in vastgoed en wat dit voor mij kan betekenen, ben ik via de cursus van Vrijheid Vastgoed terecht gekomen bij Thuiz Hypotheken voor een vastgoed blauwdruk.
Voor mij was het belangrijk om te weten of ik überhaupt met vastgoed aan de slag kon.
De vastgoed blauwdruk heeft mij een helder inzicht gegeven over de mogelijkheden die er zijn.
De afspraak was snel gepland, de adviseur heeft de tijd genomen om mij alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden.
Thuiz Hypotheken is absoluut een aanrader!!

Mandy

Snel schakelen, accuraat, volhardend, meedenkend, oplossingsgericht, humor en....snel

Rated 5 out of 5
1 oktober 2021

Een compliment aan jou, Dick, is meer dan op zijn plaats. Snel, accuraat, humor, volhardend, meedenken, oplossingsgericht. Al meerdere malen hebben wij van jouw diensten als adviseur gebruikgemaakt. Naar volle tevredenheid! We zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Een top team. We melden ons snel weer. Grazie mille….. 🙂

Marieke

Verhuur hypotheek

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Ik zou Thuiz hypotheken zeker aanraden! Zij hebben mij goed geholpen met de aanvraag voor een nieuwe hypotheek. De adviseur denkt actief mee in oplossingen en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Professioneel maar wel persoonlijk.

Mark

Superblij!

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Thuis-Hypotheeken zou ik van harte aanraden. Wij hebben bij Jan Slot een verhuurhypotheek afgesloten en hij heeft ons top begeleid. Hij denk met je mee, reageert snel en zorgt ervoor dat je hypotheek aanvraag niet aleen zo snel mogelijk volbracht wordt maar ook precies op de juiste tijd (wat in ons geval ook belangrijk was).
Kortom, een betere ervaring hadden wij niet kunnen hebben. Bedankt Jan!

Darek

Schrijf een recensie

Scroll naar top