Dit zeggen onze klanten

Recensies

4,9
4,9 van maximaal 5 sterren (gebaseerd op 13 recensies)

Wil je snel en goed handelen? En ook nog eens ALTIJD bereikbaar.

20 april 2022

Fantastisch Dick! Het ging heel snel, maar wat heb je ons geweldig geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! Je bereikbaarheid vond ik ongekend maar erg prettig.

Wij gaan elkaar zeker weer spreken wanneer een mooie kans zich voordoet en ik ben ervan overtuigd dat we dan weer snel en helder zaken kunnen doen.

Eddy

Vastgoed blauwdruk en verzilveren overwaarde voor aankoop eerste beleggingspand

11 februari 2022

Medewerker Thomas Serné van Thuiz hypotheken zou ik zeker aanraden, hij heeft ons zeer goed geholpen met de vastgoed blauwdruk en verder tijdens het hele hypotheek traject naar het verzilveren van onze overwaarde voor aankoop van een eerste beleggingspand, wat inmiddels een feit is geworden. Thomas is zeer betrokken en neemt de tijd voor alle vragen die op het pad komen van beleggen in vastgoed. Het helpt zeker dat hij zelf ook ervaring heeft in eigen vastgoed belegging. Verder, hebben de video’s van de vastgoed community ook erg veel bijgedragen om op gang te komen met de juiste mindset. Thomas en Thierry, beide heel erg bedankt hiervoor.

Rob

Wij zijn zeer goed geholpen met onze financiële zaken met het aankopen van ons huis.

31 januari 2022

Wij raden dan ook zeer aan om met dit bedrijf in zee te gaan. Zeer betrouwbaar en haalt het onderste uit de kan, we willen dan ook Dick zoontjes bedanken voor zijn inzet

Judith

Goed en leerzaam advies

1 december 2021

Het Vastgoed & Vermogen Blauwdruk heeft ons inzicht gegeven wat de financiële mogelijkheden zijn die wij hebben. Door dit inzicht weten we wat we kunnen verwachten en dit geeft ons vertrouwen om verdere stappen te nemen.

Jorden

Vastgoed blauwdruk

29 oktober 2021

Omdat ik bezig ben mezelf te verdiepen in vastgoed en wat dit voor mij kan betekenen, ben ik via de cursus van Vrijheid Vastgoed terecht gekomen bij Thuiz Hypotheken voor een vastgoed blauwdruk.

Voor mij was het belangrijk om te weten of ik überhaupt met vastgoed aan de slag kon.

De vastgoed blauwdruk heeft mij een helder inzicht gegeven over de mogelijkheden die er zijn.

De afspraak was snel gepland, de adviseur heeft de tijd genomen om mij alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden.

Thuiz Hypotheken is absoluut een aanrader!!

Mandy

Niels Woudboer
Niels Woudboer
09:04 13 Aug 23
Een soepel traject met aandacht van Paul voor de specifieke wensen die wij hadden.
Latoya Hans
Latoya Hans
18:42 01 Jun 23
Perfecte ondersteuning!
Robin Vermeulen
Robin Vermeulen
09:38 31 Mar 23
Nikkie heeft mijn uitstekend bijgestaan bij het aankopen van mijn eerste pand.
Bas Kleijze
Bas Kleijze
17:37 30 Mar 23
Uitstekend geholpen, zeer kundig en grondig! Er wordt aan alles gedacht, zeer verzorgd!
Rudy van Oostrom
Rudy van Oostrom
07:53 28 Dec 22
Heel plezierig en snel contact gehad met Dhr. Ruiter.Snel schakelen in een druk einde van het jaar 2022. Druk opvoeren bij partijen waar nodig en de juiste stimulans geven aan de client. Ook na kantoor tijden kreeg ik antwoord op mijn vragen van Dhr. Ruiter. Ik heb gemerkt dat als beide partijen snel handelen er er goede kennis aanwezig is dat het process relatief snel en soepel kan verlopen! Tot de volgende financiering!
Guido Navis
Guido Navis
16:29 27 Nov 22
Thomas van Thuiz hypotheken heeft ons uitstekend geholpen. Op aanraden van een kennis hebben wij contact gezocht. Tot op de dag van vandaag hebben wij er nog geen moment spijt van gehad. Thomas was duidelijk en snel in zijn uitleg en nam rustig de tijd om bepaalde punten te bespreken. Een aanrader dus!
Bart van Horssen
Bart van Horssen
12:53 13 Sep 22
Ook bij mijn tweede pand weer uitstekend geholpen door Paul Ruiter van Thuiz Hypotheken. Ondanks wat lastige aspecten heeft hij zonder al teveel problemen de financiering op tijd rond gekregen.
Chris De langen
Chris De langen
15:58 06 Sep 22
Zeer tevreden over de begeleiding van Nikki Brentjens - van der Plas hoe zij de verhuurhypotheken heeft geregeld. Steeds reageerde ze zeer adequaat, deskundig en snel op al mijn vragen. Ook dacht ze steeds mee in de gewenste richting en kwam met goede voorstellen. Hierdoor is het regelen van de verhuurhypotheken ondanks de complexe aanvraag zeer positief verlopen. Een volgende aanvraag zou ik zeker door haar laten afhandelen.
Dennis R
Dennis R
13:13 19 Aug 22
Hele prettige samenwerking.De kennis is erg goed en ook hebben ze mij goed geïnformeerd, geholpen en meegedacht.
Gijs en Iris De Vries
Gijs en Iris De Vries
13:03 11 Aug 22
Wij hebben zowel een blauwdruk als 2 hypotheek trajecten doorlopen via Thuiz hypotheken. Samen met Thomas Serne keken we naar de mogelijkheden vooraf en wisten we dus goed wat er mogelijk was en waar we onze berekeningen op konden baseren. We zijn het gehele traject goed begeleid.
Ramona Bircea de la Vieter
Ramona Bircea de la Vieter
09:01 20 Jul 22
Ik ben begeleid door Thomas Serné, ik ben via kennissen met hem in contact gekomen, die ook door hem zijn geadviseerd. Thoms werkt ongelooflijk snel en duidelijk, je weet al vanaf het begin wat de kansen zijn om een goed aanbod te krijgen. Wat ik bijzonder vond was zijn betrokkenheid bij mijn dossier, hij verplaatst zich in de persoonlijke situatie van de klant waardoor het gevoel ontstaat van "alles uit de kast halen" om het voor elkaar te krijgen. Bedankt, Thomas!
Tjark Berghout
Tjark Berghout
16:42 19 Jul 22
Nikki heeft ons erg goed geholpen met als onze wensen.Door de huidige situatie op de markt en onze enigszins aparte situatie heeft het hele proces vrij lang geduurd maar Nikki was altijd positief en wist ons meerdere malen gerust te stellen.Nikki is zeer kundig, komt met oplossingen, helpt waar nodig met gesprekken met derden en is altijd bereikbaar.Zeker een aanrader!
Anouk Bedeaux
Anouk Bedeaux
11:11 07 Jul 22
Fijn als partners waar je mee samenwerkt denken in mogelijkheden. Zo zijn we super geholpen en hebben we een mooi project in Leeuwarden kunnen kopen. Als we onze vastgoed portefeuille verder gaan uitbreiden komen we zeker terug.
Tjibbe stienstra
Tjibbe stienstra
15:24 11 Apr 22
Ik ben anderhalf jaar op zoek geweest naar mijn eerste beleggingspand en Paul stond altijd paraat om vragen te beantwoorden. Eenmaal gevonden was mijn keuze dan ook logisch om voor Paul en Thuiz Hypotheken te kiezen. Paul heeft in een korte tijd het gehele financieringsproces met mij doorlopen. Ik kan iedereen Paul en Thuiz Hypotheken aanraden voor de financiering van een beleggingspand.
Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg
19:26 06 Apr 22
Jan Slot heeft voor ons meerdere soorten hypotheken geregeld (zowel overwaarde uit bestaande panden en verhuurhypotheken voor aankopen van beleggingspanden). Door zijn kundig advies en rustige manier van up to date informatie en adviezen geven en ons stap voor stap door alle processen heen meekrijgen heeft hij ons volledig vertrouwen gekregen en heeft hij ook iedere aanvraag naar een succesvolle offerte/financiering weten te krijgen. Echt hulde voor deze man want ik had dit nooit voor elkaar gekregen bij de eerste of beste ' hypotheek' adviseur.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Schrijf een recensie

Scroll naar boven