fbpx

Recensies

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van maximaal 5 sterren (gebaseerd op 13 recensies)

Wil je snel en goed handelen? En ook nog eens ALTIJD bereikbaar.

Rated 5 out of 5
20 april 2022

Fantastisch Dick! Het ging heel snel, maar wat heb je ons geweldig geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! Je bereikbaarheid vond ik ongekend maar erg prettig.
Wij gaan elkaar zeker weer spreken wanneer een mooie kans zich voordoet en ik ben ervan overtuigd dat we dan weer snel en helder zaken kunnen doen.

Eddy

Vastgoed blauwdruk en verzilveren overwaarde voor aankoop eerste beleggingspand

Rated 5 out of 5
11 februari 2022

Medewerker Thomas Serné van Thuiz hypotheken zou ik zeker aanraden, hij heeft ons zeer goed geholpen met de vastgoed blauwdruk en verder tijdens het hele hypotheek traject naar het verzilveren van onze overwaarde voor aankoop van een eerste beleggingspand, wat inmiddels een feit is geworden. Thomas is zeer betrokken en neemt de tijd voor alle vragen die op het pad komen van beleggen in vastgoed. Het helpt zeker dat hij zelf ook ervaring heeft in eigen vastgoed belegging. Verder, hebben de video’s van de vastgoed community ook erg veel bijgedragen om op gang te komen met de juiste mindset. Thomas en Thierry, beide heel erg bedankt hiervoor.

Rob

Wij zijn zeer goed geholpen met onze financiële zaken met het aankopen van ons huis.

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

Wij raden dan ook zeer aan om met dit bedrijf in zee te gaan. Zeer betrouwbaar en haalt het onderste uit de kan, we willen dan ook Dick zoontjes bedanken voor zijn inzet

Judith

Goed en leerzaam advies

Rated 4 out of 5
1 december 2021

Het Vastgoed & Vermogen Blauwdruk heeft ons inzicht gegeven wat de financiële mogelijkheden zijn die wij hebben. Door dit inzicht weten we wat we kunnen verwachten en dit geeft ons vertrouwen om verdere stappen te nemen.

Jorden

Vastgoed blauwdruk

Rated 5 out of 5
29 oktober 2021

Omdat ik bezig ben mezelf te verdiepen in vastgoed en wat dit voor mij kan betekenen, ben ik via de cursus van Vrijheid Vastgoed terecht gekomen bij Thuiz Hypotheken voor een vastgoed blauwdruk.
Voor mij was het belangrijk om te weten of ik überhaupt met vastgoed aan de slag kon.
De vastgoed blauwdruk heeft mij een helder inzicht gegeven over de mogelijkheden die er zijn.
De afspraak was snel gepland, de adviseur heeft de tijd genomen om mij alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden.
Thuiz Hypotheken is absoluut een aanrader!!

Mandy

Schrijf een recensie

Scroll naar top