fbpx

Help jij ons, als echte freelance community expert, een hechte community te bouwen én zorg jij voor trouwe fans die zich echt verbonden voelen? Een succesvolle community betekent succesvol over 4 assen: content, community, conversie en rententie 

Binnen onze Vastgoed Community verwachten we dat je affiniteit hebt met vastgoed, of hier een sterke interesse in hebt. Je vind het leuk om actief betrokken te raken bij de gesprekken in de community en zelf ook kennis op te doen van de onderwerpen. 

 

Wat ga je doen

Met jouw ondernemende karakter grijp jij deze kans natuurlijk met beide handen aan. Want jij weet als ervaren Community Manager wat een toffe uitdaging het is om succesvolle community op te bouwen, strategische plannen op te zetten en zelf uit te voeren. Daarnaast bedenk en begeleid je de wekelijkse activiteiten binnen de community en is er absoluut ruimte voor jouw creatieve ingevingen. Je bent de schakel tussen de leden en verbindt leden met kennis aan vraagstukken in de community.  

Verder:

  • weet jij dat plannen continu kunnen veranderen. Door meten en leren pas jij met gemak aan om er een succes van te maken.
  • Zorg jij dat iedereen haarscherp op het netvlies heeft wat er binnen de community speelt.

 

Wie zijn wij

Wij zijn Thuiz Hypotheken, oprichter van de vastgoed community. Wij helpen vooral ondernemers en pro-actieve investeerders om op een verstandige manier extra inkomen op te bouwen met een vastgoedportefeuille. Thuiz Hypotheken heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in vastgoedfinancieringen. De community bestaat inmiddels uit 400+ leden en is pas een half jaar actief. Maandelijks organiseren we masterclasses voor leden en hebben we een wekelijkse (online) netwerkborrel genaamd het vastgoedcafé.  

Je werkt nauw samen met Thierry Stokkink (oprichter) en Marvin Visser (marketing) om de community te laten leven en uit te breiden en is er volop ruimte voor eigen initiatief.

 

Functie eisen

  • Je hebt ervaring in community management
  • Aantoonbare ervaring in het opzetten en verder ontwikkelen en het bouwen van communities.
  • Je bent een verbinder, communicatief vaardig en weet goed samen te werken.
  • Je hebt een ondernemend karakter, want er valt nog veel op te zetten.

Wij bieden jou

  • Uurtarief passend bij jouw ervaring.
  • Flexibel aantal uren op basis van behoefte, inzet en resultaat binnen de community. 
  • Een netwerk binnen het vastgoed.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu snel!

Interesse?

Stuur dan een e-mail naar Cindy Talma via vacature@thuiz-hypotheken.nl met jouw motivatie en CV.

Scroll naar top