Op zaterdag 6 Juni 2020:

Vastgoed Mastermind

Thema: Vastgoedstrategie
Nog 84 tickets beschikbaar van de 100 plaatsen.

Wij hebben de Vastgoed Mastermind gestart om een invulling te geven op de wens om op een laagdrempelige manier te netwerken met andere vastgoedbeleggers en te leren hoe je kunt investeren in vastgoed. Er worden combinaties gemaakt van zeer ervaren en beginnende vastgoedbeleggers.

We gaan netwerken, hebben waardevolle workshops en gave inspirerende sprekers.

"Het is net als met leren fietsen" zegt Robbert Kiyosaki. Mensen kunnen je uitleggen hoe je moet investeren in vastgoed, maar je zal toch zelf moeten oefenen met vallen en opstaan.

Op 29 Februari j.l. hebben we bijvoorbeeld met 106 vastgoedbeleggers het Cashflow spel gespeeld.

Programma van de Vastgoed Mastermind

12.00 uur - Zaal open en ontvangst
12.30 uur - Workshop
14:00 uur - Pauze en netwerken

15:00 uur - Enquete afhankelijk
16:00 uur - Netwerken
17:00 uur - Einde

Het programma kan nog heel anders worden. Dit wordt gebaseerd op de antwoorden uit de enquête van het laatste event.

Sprekers: Thierry Stokkink, Directeur Thuiz Hypotheken en een vastgoedmagnaat die in de Quote 500 staat die zijn strategieën, tips en leermomenten met je gaat delen.

Locatie & Ticketinformatie

Adres: Dit is nog een verassing. In ieder geval weer centraal in Nederland.

Het event is op zaterdag 6 Juni 2020 en is inclusief kleine hapjes en drankjes en kost tijdelijk € 99,- exclusief BTW voor de eerste 24 tickets tot en met uiterlijk 1 April.
Op 16 Maart vervalt de vroegboekkorting en is de standaardprijs € 149,- exclusief BTW.

Bij aanvang is er geen lunch.

Geschikt voor de ondernemende mensen die binnen 6 maanden willen en kunnen investeren in vastgoed en de ervaren vastgoedbelegger die verder wil doorpakken.

Er is plek voor 100 Masterminders. Inmiddels zijn er 16 vroegboektickets verkocht. Er zijn nog 8 tickets beschikbaar tegen het laagste tarief. Het vorige evenement was binnen 3 weken uitverkocht, dus wees er snel bij.

Mocht het evenement verzet moeten worden naar een andere datum dan krijg je de mogelijkheid om aan te geven dat je het bedrag teruggestort wilt hebben als de nieuwe datum niet uitkomt.

Scroll naar top