Nieuwe datum nader bekend te maken i.v.m. Covid-19

Vastgoed Mastermind

Thema: Vastgoedstrategie

Wij hebben de Vastgoed Mastermind gestart om een invulling te geven op de wens om op een laagdrempelige manier te netwerken met andere vastgoedbeleggers en te leren hoe je kunt investeren in vastgoed. Er worden combinaties gemaakt van zeer ervaren en beginnende vastgoedbeleggers.

We gaan netwerken, hebben waardevolle workshops en gave inspirerende sprekers.

Op 29 Februari j.l. hebben we met 106 vastgoedbeleggers het Cashflow spel gespeeld.

"Het is net als met leren fietsen" zegt Robbert Kiyosaki. Mensen kunnen je uitleggen hoe je moet investeren in vastgoed, maar je zal toch zelf moeten oefenen met vallen en opstaan.

Programma van de Vastgoed Mastermind

12.00 uur - Zaal open en ontvangst
12.30 uur - Inspirerende Quote 500 spreker
13:30 uur - Pauze en netwerken

14:30 uur - Vastgoedworkshop
15:30 uur - Netwerken
17:00 uur - Einde

Het programma kan nog anders worden. Dit wordt gebaseerd op de antwoorden uit de enquête die wordt verstuurd naar iedereen die aanwezig zal zijn.

Sprekers: Thierry Stokkink, Directeur Thuiz Hypotheken en een vastgoedmagnaat die in de Quote 500 staat die zijn strategieën, tips en leermomenten met je gaat delen.

Locatie & Ticketinformatie

Door de huidige situatie is is momenteel de kaartverkoop gestopt en zal er worden gekeken naar een nieuwe datum. Het is mogelijk om jezelf aan te melden voor de reservelijst zodat je een uitnodiging ontvangt wanneer dit evenement weer mogelijk is.

 

Geschikt voor de ondernemende mensen die binnen 6 maanden willen en kunnen investeren in vastgoed en de ervaren vastgoedbelegger die verder wil doorpakken.

Er is plek voor 100 Masterminders. Inmiddels zijn er 59 vroegboektickets gekocht. Het vorige evenement was binnen 3 weken uitverkocht, dus wees er snel bij.

Mocht het evenement verzet moeten worden naar een andere datum dan krijg je de mogelijkheid om aan te geven dat je het bedrag teruggestort wilt hebben als de nieuwe datum niet uitkomt.

Reservelijst Vastgoed Mastermind Dag

Scroll naar top