Aflossingsvrije hypotheek overwaarde

Aflossingsvrije hypotheek overwaarde

Dit moet je weten over een aflossingsvrije hypotheek

Wil je een aflossingsvrije hypotheek, dan is het belangrijk dat je weet wat je moet verwachten. Een hypotheek aangaan om de overwaarde van de huidige woning op te nemen is namelijk niet hetzelfde als voor de eerste keer een woning aanschaffen. Daarbij is het ook van belang dat je bij deze hypotheek weet waarom het een aflossingsvrije hypotheek heet. Thuiz Hypotheken helpt jou graag aan voldoende informatie.

Dit houdt een aflossingsvrije hypotheek in

Een aflossingsvrije hypotheek is een hypotheek waarbij je niet gelijk met de aflossing hoeft te beginnen. In plaats daarvan hoef je namelijk alleen maar om te kijken naar de rente van de vastgoedfinanciering. Door deze maandelijks af te betalen, betaal je aan het einde van de looptijd uitsluitend het bedrag nog dat open staat. De aflossingsvrije hypotheek geeft jou dan de gelegenheid om voldoende geld over te houden voor een nieuwe woning De overwaarde kan jou dan een extra bedrag beschikbaar geven voor bijvoorbeeld de verbouwing.

Kies voor de beste hypotheek

Ben je benieuwd welke aflossingsvrije hypotheek bij jou past? Vraag dan direct de offertes aan. Bij Thuiz Hypotheken hoef je hier alleen maar de gevraagde documenten aan te leveren, waarna je zowel jouw nieuwe woning voor eigen gebruik als een zakelijke hypotheek aan kunt vragen. De professionals bekijken jouw aanvraag en kunnen aan de hand van alle aangeleverde informatie de beste aflossingsvrije hypotheek aangeven. Vanaf dat moment gaat het helemaal vanzelf en kun je het koopcontract van het nieuwe pand snel ondertekenen.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share