Academievoorvastgoed

Academievoorvastgoed

Academie voor vastgoed: word zelf een makelaar

Ben je van plan om een makelaar te worden? Dan moet je voldoende kennis in huis hebben over vastgoed en wat erbij komt kijken. Er zijn daarom een groot aantal mogelijkheden waar jij gebruik van kunt maken. Niet alleen kun je rondkijken op de markt en zelf meer leren van experts in vastgoed, ook kun je kijken naar de academie voor vastgoed. Deze academie vastgoed zorgt ervoor dat jij binnen een korte tijd alle ins en outs kent van de markt en jouw eigen vastgoedbedrijf kunt starten. Maar wat houdt de opleiding precies in?

De academie voor vastgoed vertelt over het vastgoed

De belangrijkste vragen die naar voren komen in de academie: wat is vastgoed? En wat is een vastgoedmakelaar? Het is namelijk van belang om te weten waar je mee te maken krijgt en dat je weet welke werkzaamheden je uit moet voeren binnen het vak. Een vastgoedmakelaar is in feite iemand die verstand heeft van de woningmarkt en daarbij ook andere panden aan kan bieden vanuit de vastgoedportefeuille. De vastgoed experts zorgen er daarom voor dat jij alles hierover te weten komt en ook een antwoord krijgt op de vraag ‘wat is een vastgoedportefeuille’

De vastgoed academie toont jouw mogelijkheden

Bij de vastgoed academie gaat het niet alleen om inzicht te krijgen in het vak, maar ook de mogelijkheden die op de markt te vinden zijn. Een beleggingshypotheek met overwaarde of een de kapitaalmarktrente zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Zo ga je niet alleen werken aan de theorie, maar zullen er ook voorbeelden vanuit de praktijk behandeld worden. Door verschillende voorbeeldcases aan te gaan en op te lossen, kun je de kennis ook in de praktijk toevoegen en ben je binnen een korte tijd ook een expert op het gebied van vastgoed.

Het kiezen van een specialisatie

Welke specialisatie je ook kiest, alles op het gebied van vastgoed komt aan bod tijdens de opleiding. De academie voor vastgoed geeft jou hierdoor de gelegenheid om te bekijken of het beroep echt bij je past en waar jij je verder op wilt richten. Uiteindelijk kun je een goed bedrijf opzetten en zorg je dat je jouw beroep tot in de punten uitoefent.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share