Beleggingspand financieren

Beleggingspand financieren

Zo kun je een beleggingspand financieren

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geld op een andere manier te beleggen in plaats van op een spaarrekening te zetten. Op een spaarrekening krijg je immers geen rente meer, waardoor jouw vermogen niet kan groeien. In een beleggingspand financieren is dan een goede manier van het behalen van een rendement, waardoor jouw eigen vermogen in een aantal jaren aanzienlijk kan groeien. Thuiz Hypotheken kan ervoor zorgen dat jij de beste financiering in handen krijgt en nooit te veel betaalt aan rente.

Dit zijn beleggingspanden

Beleggingspanden zijn de panden waar je jouw geld in belegt en welke jouw vermogen kunnen laten groeien aan de hand van een rendement. Er zijn hier een groot aantal varianten bij te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de appartementen voor verhuur, woningen voor verhuur en commercieel vastgoed. Een beleggingspand financieren kan daarom ook op een groot aantal manieren en je kunt een passende vastgoedfinanciering krijgen door jouw aanvraag in te dienen. Jij hoeft de panden alleen nog maar klaar te maken voor de verhuur van de panden.

De voordelen van het financieren van beleggingspanden

Een beleggingspand financieren kent verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je een passende financiering kunt krijgen. Door de gevraagde documenten aan te geven en daarbij ook te bekijken of je extra financiële middelen nodig hebt bij jouw verhuurhypotheek, kun je in goed overleg met de hypotheekverstrekker jouw verbouwingen ook meenemen. Een ander groot voordeel is dat je zelf niet veel eigen geld in hoeft te leggen. Een groot deel van de financiën zit namelijk in jouw hypotheek. Als laatste heb je een lage rente hypotheek beleggingspand verkrijgen.

Bereken de maandlasten van een beleggingspand

Het is daarbij van belang dat je eerst bekijkt welke maandlasten je krijgt bij jouw beleggingspand. Een beleggingspand financieren houdt namelijk niet alleen in dat je de financiering hebt voor jouw beleggingspand, maar ook dat je te maken krijgt met een maandelijkse aflossing. Hierbij heb je de rente beleggingspand en de maandelijkse bedragen die je verschuldigd bent van het leenbedrag. Vooraf kun je daarom een goede berekening maken, zodat je al weet wat jou te wachten staat. Hiervoor vul je de gevraagde gegevens in en het leenbedrag dat jij nodig hebt, zodat je een eerste beeld krijgt.

Dien jouw aanvraag in

Wil je zelf jouw beleggingspand financieren en daarom weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw panden? Vraag dan direct jouw verhuurhypotheek aan door de gevraagde gegevens in te vullen en de documenten aan te leveren die nodig zijn voor de geldverstrekker. Binnen een korte tijd heb jij een offerte in handen en zie je wat jouw maandlasten gaan zijn. Jij hoeft alleen nog maar de offerte te ondertekenen, waarna de financiering rond is en je jouw panden aan kunt schaffen.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share