Hypotheek tweede huis

Hypotheek tweede huis

Alles wat jij moet weten over een hypotheek tweede huis

Wil je een tweede woning kopen? Dan komt hier ook een hypotheek voor een tweede huis bij kijken. De tweede hypotheek voor een tweede huis brengt echter wel geheel andere voorwaarden met zich mee en kan ertoe leiden dat jij voor verrassingen komt te staan. Het is daarom goed om te weten hoe een tweede huis financieren daadwerkelijk in zijn werk gaat. Onderstaande informatie helpt jou op weg.

De voorwaarden hypotheek voor een tweede huis

Bij een 2de woning kopen met hypotheek is het van belang dat de voorwaarden goed op een rij staan. Hierbij is namelijk een eerste verschil tussen een 2e woning kopen voor verhuur en een woning waar je zelf gaat wonen. Een extra hypotheek voor een vakantiehuis kent ook weer eigen voorwaarden. Adviseurs kunnen de voorwaarden goed voor jou op een rij zetten, zodat jouw tweede woning voor verhuur of privégebruik altijd op de juiste manier gefinancierd is. De 2e woning kopen met hypotheek kan jou dan helpen bij de hypotheek voor vakantiewoning of ander pand.

Kan ik een tweede hypotheek krijgen?

Een 2e woninghypotheek financieren zorgt dat jij een extra pand aan kunt schaffen. Een tweede huis kopen zorgt dan bijvoorbeeld ook weer voor een extra inkomen. De financiering van een tweede huis met hypotheek kan voor iedereen, zolang je de juiste documenten aanlevert voor de financiering. De rente van een tweede woning zal dan wel hoger zijn dan bij de eerste woning. De hypotheek van 2e huis zal helemaal aan jouw situatie aangepast worden en de verhuur van jouw tweede huis kan beginnen.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share