Bedrijfspand kopen met overwaarde huis

Bedrijfspand kopen met overwaarde huis

Zo kun je een bedrijfspand kopen met overwaarde huis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in vastgoed. Een belegging in stenen zal namelijk altijd geld opbrengen en brengt minder risico’s met zich mee dan een belegging in aandelen. Echter heb je niet altijd voldoende eigen vermogen beschikbaar om een pand aan te schaffen. Een beleggingspand kopen zal dan ook niet eenvoudig zijn. Dan is er goed nieuws: een bedrijfspand kopen met overwaarde huis is mogelijk! Hieronder lees je wat je kunt verwachten.

Zo kun je jouw overwaarde gebruiken

Een bedrijfspand kopen met overwaarde huis zorgt ervoor dat er minder eigen vermogen nodig is om het pand in jouw bezit te krijgen. Je moet hiervoor eerst weten of jouw woning een overwaarde heeft. Met de huidige woningmarkt is de kans groot dat je veel meer voor jouw woning zou kunnen krijgen dan waarvoor jij het pand gekocht hebt. Je kunt daarom een goede berekening laten maken, waarna je het extra bedrag in jouw nieuwe pand financiert. Aan de hand van de marktwaarde en andere benodigde documenten zal de hypotheekverstrekker jou een bepaalde leensom aanbieden en kun je de beleggingspanden aanschaffen.

Vraag de hypotheek direct aan

Wil je zelf een bedrijfspand aanschaffen en deze financieren vanuit de overwaarde van jouw eigen woning? Ga dan een gesprek aan met de hypotheekverstrekker en ontdek de mogelijkheden. Beleggen in vastgoed behoort direct tot de mogelijkheden en jij zorgt ervoor dat je een mooi rendement behaalt aan de hand van huurinkomsten. Voordat je het weet, kun je het gebouw klaarmaken en geniet jij van de extra inkomsten met verhuur.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share