Investeren hoe werkt het

Investeren hoe werkt het

Investeren: Ga voor een goed rendement met Thuiz Hypotheken

Bij Thuiz Hypotheken kun je een zakelijke hypothecaire lening tot stand brengen. Deze leningen zorgen ervoor dat iemand kan investeren in bijvoorbeeld een pand, welke je weer kunt verkopen of verhuren. Op de hypotheekakte staat te allen tijde één investeerder. De ondernemer, in dit geval de geldlener, brengt zijn eigen geld mee en tekent ook de akte. Thuiz Hypotheken kan hierin bemiddelen en de administratie uitvoeren, terwijl jij via de notaris een geldleenovereenkomst met hypotheekakte en waarborgen sluit. Jij weet met wie je handelt door de beschikbare documenten. Maar hoe werkt veilig investeren precies?

Investeren: hoe werkt het?

Voordat je aan de slag kunt met het aangaan van de zakelijke verhuurhypotheek, is het van belang dat je weet hoe het precies werkt. Veilig investeren kan bijvoorbeeld alleen als je weet met wie je handelt. De investeerder en geldlener zijn daarom nooit anoniem bij een zakelijke lening. Jij hebt het hypotheekrecht van het pand tot jouw beschikking, terwijl de geldlener zijn handtekening op de akte zet. Als investeerder teken jij in privé en stel je een een-op-een geldleenovereenkomst met de hypotheekakte en wettelijke waarborgen op. Zo heb je vastgoed als veilig onderpand en kun je een rente tot maximaal 6 procent per jaar verkrijgen met vastgoedfinanciering.

De voordelen van investeren

Er zijn een groot aantal voordelen die je kunt behalen aan veilig investeren. Als eerste heb je te allen tijde een veilig onderpand door jouw investering in vastgoed te beleggen. Het vastgoed zal namelijk het onderpand zijn en zal jou geld opleveren. Je krijgt daarbij tussen de 5,25 en 6 procent rendement per jaar. Je kunt daarbij beleggen met vast rendement, waardoor je er zeker van bent dat je ieder jaar een bepaald bedrag op jouw bankrekening ziet staan. Als je niet meer verder wilt met jouw investering, kun je jouw geld eruit halen. Jij hebt namelijk het eerste recht op de hypotheek, waardoor jij ook veel beslissingen kunt maken.

Waar kun je het beste in investeren?

Beleggen met een vast rendement kan het beste aan de hand van vastgoed. Zolang er huurders zijn voor jouw pand, zal er iedere maand een bedrag aan jou overgemaakt worden. Met dit bedrag betaal je iedere maand de vaste lasten af, waarna je een deel van het bedrag overhoudt. Veilig investeren is daarom altijd mogelijk. Je kunt er echter ook voor kiezen om te profiteren van het rendement van de verkoop van vastgoed. In dit geval wordt het pand aangeschaft, waarna er door middel van een verbouwing een hogere opbrengst gerealiseerd wordt.

Dit komt erbij kijken

Zowel als een nieuwe investeerder als ervaren investeerder zijn er mogelijkheden. Als nieuwe investeerder krijg je eerst een kennismakingsgesprek. Hierin wordt de werkwijze uitgelegd en kun je via de inlogcodes alle details terugvinden van jouw investering. Je moet rekening houden met de minimale investering, maar kunt daarna het gehele aanbod bekijken en jouw investeringen plaatsen. De administratie zal Thuis Hypotheken voor jou verzorgen. Je hebt er dus vrijwel geen omkijken naar en geniet van het rendement.

Investeer zelf voor een goed rendement

Wil je zelf veilig investeren en wil je daarom een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan direct contact op. Wij zorgen ervoor dat je weet wat je kunt verwachten en je direct een keuze kunt maken voor het vastgoed waar jij jouw geld in wilt investeren. Voordat je het weet, kun je het rendement op jouw rekening ontvangen en genieten van het extra spaargeld.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share