Is het mogelijk om de overwaarde op te nemen als cash out

Is het mogelijk om de overwaarde op te nemen als cash out

Is het mogelijk om de overwaarde op te nemen als cash out?

Ben je aan het kijken om de overwaarde mee te nemen in de financiering van een nieuwe woning of een beleggingspand? Dan is het verstandig dat je weet wat jou allemaal te wachten staat. Want is het mogelijk om de overwaarde op te nemen als cash out of dien je deze weer mee te nemen in de volgende financiering? Bij Thuiz Hypotheken kun je alle informatie vinden om hier een goede keuze in te maken.

Hier moet je aan denken

Een cash out is een goede manier om jouw geld in handen te krijgen van de overwaarde. Op deze manier kun je namelijk profiteren van het eigen vermogen dat op dat moment nog in stenen zit. Met bijvoorbeeld een herfinanciering kun je een hypotheek zonder eigen geld aanvragen, waarbij de overwaarde het gat opvangt. Echter zitten er wel voorwaarden verbonden aan deze cash out. Bij iedere hypotheekverstrekker zijn deze voorwaarden anders, waardoor je goed moet kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek.

Ga voor de juiste financiering

Als er genoeg inkomen is en je dit aan kunt tonen bij de aanvraag, is het dus mogelijk om een cash out aan te vragen voor de financiering van nieuwe woningen of een beleggingspand kopen zonder dat je hiervoor veel eigen vermogen nodig hebt. Jij hoeft alleen nog een aanvraag in te dienen, waarna je een offerte in handen krijgt van de hypotheekverstrekker. Je ziet in een oogopslag wat de maandelijkse lasten zijn en welk rentepercentage hierbij hoort. Na het ondertekenen van deze offerte heb je het geld snel in handen en geniet je van de cash out van jouw overwaarde bij de huidige woning.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share