Turn key woning

Turn key woning

Dit moet je weten over een turn key woning

Wil je genieten van meer gemakken? Dan kun je voor een turn key woning kijken in plaats van casco oplevering. In dit geval heb je namelijk niet alleen de muren behang klaar, maar zijn deze ook al volledig voor jou gesausd. Ook zijn er verschillende andere werkzaamheden die al voor jou gedaan zijn, waardoor je vrijwel direct in de woning kunt wonen. Ook voor de verhuur van beleggingspanden kan het grote voordelen opleveren. Maar waar moet je allemaal aan denken op dit gebied?

Dit is een turn key woning

Een turn key woning is een woning die vrijwel kant en klaar opgeleverd wordt. De turn key oplevering zorgt ervoor dat huurders van het pand direct in kunnen trekken in de woning en er uitsluitend nog meubels aangeschaft hoeven te worden. Zo zijn bijvoorbeeld de vloeren al gelegd en is er ook bestek in de keukenlade. Het kan de huurders daarom van grote gemakken voorzien. De key woning kan daarbij ook helpen om sneller te verhuren. Mensen zien immers de potentie van het pand al en hoeven daarbij geen grote financiële uitgaven meer te doen.

De voordelen voor jouw pand

Een van de grootste voordelen van een key woning is dat deze woningen voor het grootste gedeelte al klaar zijn. In plaats van een casco oplevering hoef je immers alleen nog maar meubels aan te schaffen. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de woning ook te meubileren. Dit biedt nog meer gemakken voor huurders. Doordat je ook een vastgoed lening aan kunt vragen die veel van deze zaken meefinanciert in een bouwdepot, hoef je niet veel eigen geld te investeren in de werkzaamheden.

Het meefinancieren van de woning

Een turn key woning kan voor beleggers wel meer geld met zich meebrengen. De grote werkzaamheden dienen immers uitgevoerd te worden. Bij de beleggingshypotheek is het daarom goed om te bekijken hoeveel geld er extra beschikbaar kan zijn. Bij een aanvraag voor een financiering kun je bijvoorbeeld een hoger bedrag aanvragen. Hiervoor dien je wel documenten aan te leveren die aantonen welke bedragen erbij komen kijken. De vastgoedfinanciering is hierdoor sneller goedgekeurd.

Kies voor de beste oplossing

Turn key opleveren kan jou van veel gemakken voorzien en zorgt dat jij jouw panden van nieuwe opties kunt voorzien. Je kunt de mogelijkheden te allen tijde bespreken met Thuiz Hypotheken. De adviseurs kunnen met jou alle documenten doornemen, zodat er een goede berekening kan komen op basis van jouw panden en de bijbehorende documenten. Zo profiteer jij altijd van de beste rente en kun je snel beginnen met het ondertekenen van de offerte. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is een hoog rendement behalen met jou turn key woning op basis van de maandlasten en de huurinkomsten.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share