Winkelpand financieren

Winkelpand financieren

Een winkelpand financieren: Dit moet je weten over de hypotheek

Ben je aan het kijken naar een winkelpand om te financieren of wil je jouw huidige winkelpand herfinancieren? Dan kan Thuiz Hypotheken jou hierbij helpen. Wij verstrekken namelijk zakelijke hypotheken voor deze commerciële panden, waarbij de leensom tussen de 50.000 en 10.000.000 euro ligt. Je kunt hiervoor een berekening beleggingshypotheek krijgen, waardoor je gelijk weet waar je aan toe bent. Daarna is het alleen nog een kwestie van de aanvraag indienen voor de financiering. Maar wat moet je allemaal weten over de hypotheek winkelpand?

Een goede hypotheek winkelpand verkrijgen

Je kunt altijd een winkelpand financieren dat je op het oog hebt of al in jouw bezit hebt met een zakelijke lening. Vaak gaat het hierbij om bestaand onroerend goed, maar je kunt er ook voor kiezen om de nieuw te bouwen winkelpanden gefinancierd worden. De waarde van het commercieel vastgoed staat hierbij voorop. Thuiz Hypotheken bekijkt hierbij hoeveel eigen geld je inzet en de waarde van het pand. Van hieruit kan namelijk een goede financiering vastgesteld worden, waarbij jij weet welke rente verhuurhypotheek je krijgt.

De gegevens die je moet aanleveren

Er zijn een aantal gegevens nodig voor een winkelpand financieren en de aanvraag van een buy to let hypotheek. Hiervoor moet je als eerste naar de marktwaarde van het pand kijken. Hierbij is de locatie van belang. Een betere locatie betekent namelijk ook dat de waarde aanzienlijk stijgt. Je kunt dan de gewenste leensom doorgeven. Op basis van alle gegevens die jij aanlevert en de eigen inleg, kan een professional de beleggingshypotheek berekenen en bepalen of de gewenste leensom haalbaar is. Aan de hand van de quicksom kun jij bekijken of het ook daadwerkelijk haalbaar is.

De voordelen van de hypotheek winkelpand

Als je jouw winkepand financieren wilt, kun je altijd genieten van voldoende vrijheid. Zo kun je de rente van de hypotheek aflossen per maand, maar ook altijd boetevrij extra aflossen. Je bent zo sneller van de hoge leensom af, waarna je alleen nog maar profiteert van het rendement dat je krijgt. Daarnaast hoef je geen hoge aflossingen te verwachten. Je hebt hierdoor altijd geld over voor de eventuele verbouwing. Je kunt daarbij een hypotheek voor ieder winkelpand krijgen. Bestaande bouw en nieuwbouw zijn hierdoor allemaal mogelijk en je kunt de financiering rond krijgen.

Begin met jouw eigen financiering

Wil je zelf profiteren van een hoger rendement en daarom bekijken wat de mogelijkheden zijn? Ga dan het gesprek aan met een adviseur van Thuiz Hypotheken en lever de benodigde gegevens aan. Je hoort dan binnen een korte tijd of jouw project gefinancierd wordt en krijg je de offerte aangeleverd. Na ondertekening zullen de laatste benodigde documenten opgesteld worden en ben je snel voorzien van de financiering die je nodig hebt om jouw rendement te behalen met het verhuren van ruimtes in het winkelpand.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share