Wat is een beleggingspand

Wat is een beleggingspand

Wat is een beleggingspand?

Wat is een beleggingspand? Het is een vraag die vaak gesteld wordt. Steeds meer mensen zijn namelijk op zoek naar andere manieren om het spaargeld onder te brengen. Een beleggingspand is hier een goed voorbeeld voor. Dit zijn namelijk panden die je aanschaft, waarmee je daarna een rendement kunt behalen aan de hand van inkomsten. De beleggingspanden komen in veel varianten, waaronder vakantiewoningen, appartementen voor verhuur en commercieel vastgoed. Ieder pand kun je op een andere manier financieren.

Bouwen aan beleggingspanden financieren

Bouwen aan beleggingspanden kent niet alleen een financiering voor de aanschaf, maar ook voor de verbouwing die je wilt realiseren. Het onroerend goed moet namelijk ook klaargemaakt worden voor de verhuur. Verschillende geldverstrekkers bieden daarom ook een hypotheek voor verbouwing met zich mee, waardoor er minder eigen geld nodig is. Hierbij wordt wel naar de marktwaarde van het pand gekeken. Nadat het bouwen voltooid is, kan het pand worden verhuurd aan een van de geïnteresseerden. Jij zorgt er dan voor dat de inkomsten binnen komen en het rendement wordt behaald.

De panden aanschaffen

De beleggingspanden kunnen te allen tijde aangeschaft worden aan de hand van de financiering. Jij hoeft hiervoor alleen maar een aanvraag in te dienen, waarbij je kijkt wat het maximale leenbedrag is dat jij kunt krijgen. Ook krijg je hiermee een goed beeld van de rente die je betaalt iedere maand. Boetevrij aflossen is daarbij ook altijd mogelijk, waardoor je zelf bepaalt wanneer je jouw volledige bedrag afbetaalt. Jij profiteert van jouw beleggingspand, terwijl je ook onderdak biedt aan de bedrijven van ondernemers en andere huurders.

Meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan dan jouw kennismakingsgesprek in. 

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share