Vastgoed Event Opnames

Bepaal jouw nieuw "hugoproof" vastgoedstrategie

Met de opnames van vastgoedexperts zoals Wybren van Haga en Willem Middelkoop die hebben gesproken op het uitverkochte Thuiz Vastgoedevent. 

Speciaal voor de vastgoedbelegger: De meest waardevolle kennissessies van Nederland. Bereid je voor op de nieuwe ontwikkelingen en wetgeving.
Op basis van de kennis en inzichten van de beste econoom, hoogleraar, fiscalist en politicus op het gebied van vastgoed van ons land, kun jij je vastgoedstrategie gaan bepalen. De 5 ervaringsdeskundigen nemen je mee in hun leermomenten in ruim 90 jaar aan vastgoedervaring.

Sprekers

hagauitgeknipt-1-1-1

Wybren van Haga

Wybren van Haga is een Nederlands politicus en ondernemer. Vanaf 2017 is hij lid van de Tweede Kamer en hij is actief als vastgoedbelegger met een portefeuille met 150 panden.

Wybren neemt ons mee in de plannen van Hugo, want wie kan dit beter vertellen dan een mede politicus die lijnrecht tegenover Hugo staat.

willem-middelkoop-circle

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop is een succesvolle ondernemer, investeerder en publicist.

Willem Middelkoop werd in 2008 bekend als vaste medewerker van DWDD, na het juist voorspellen van de kredietcrisis in zijn eerste boek Als de dollar valt.

Hij is de auteur van acht boeken over financiële markten en de economie.

Hij heeft in totaal meer dan 150.000 boeken in acht talen verkocht, waaronder Arabisch en Chinees.

csm_Peter_Boelhouwer_fffea8a6bd.jpg

Prof. dr. Peter Boelhouwer

Peter Boelhouwer is hoogleraar Huisvestingssystemen in Delft.
Sinds bijna 40 jaar bestudeert Peter Boelhouwer de interactie tussen de woningmarkt en het volkshuisvestingsbeleid.
Peter Boelhouwer heeft in het verleden veel onderzoek gedaan naar internationaal woonbeleid, woonvoorkeuren, woonsubsidies en de vraag naar en het aanbod van koopwoningen.
Aad-Rozendal

Dr. Aad Rozendal

Aad Rozendal is als extern adviseur verbonden aan Bureau Vaktechniek van RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V., als docent werkzaam bij de leerstoelgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam en werkzaam bij het Amsterdam Center for Tax Law (ACTL).

Co-auteur van het boek ‘Wegwijs in de overdrachtsbelasting’ en het boek ‘Hoofdzaken Fiscaliteit & Vastgoed’

Aad is gespecialiseerd in de fiscaliteiten rondom vastgoed.

_XZI0444VKHDR

Gijs Meuleman

Gijs Meuleman is techondernemer, vastgoedbelegger en ontwikkelaar.

Hij begon 7 jaar geleden als vastgoedinvesteerder met het aankopen van appartementen en heeft sinds die tijd de transitie gemaakt van beleggen naar transformeren en nu projectontwikkeling. Met een ervaren team vergroten ze de woningvoorraad in Brabant door kantoorgebouwen om te vormen naar woningen en appartementen. Op dit moment zijn er ca. 200 eenheden in ontwikkeling.

Schaf de opnames aan en bepaal jouw nieuwe "hugoproof" vastgoedstrategie

Wil je alle informatie die deze dag gedeeld is? Schaf dan de opnames van de presentaties aan voor 1 november a.s. met een vroegboekkorting van € 50,-.

Scroll naar boven