CASHFLOWBOOST: Een korte online training voor een extra pandemiebestendig inkomen

ThuizHypotheken-logo

CASHFLOWBOOST

De meest laagdrempelige online training om te kijken of investeren in vastgoed bij je past.

Creëer een pandemiebestendig inkomen. Voor nú en later voor je kinderen. Los van je werk of bedrijf.

Als je wilt leren hoe jij (en later je kinderen) minder afhankelijk bent van een inkomen uit onderneming of loondienst dan sta je vanaf nu in de startblokken. Je ontdekt hoe een pandemiebesteding inkomen voor jou bereikbaar kan zijn.

De COVID-pandemie heeft ons geleerd dat de wereldeconomie en een normaal inkomen enorm onstabiel is. Ondernemingen zijn door het virus hard getroffen. Mensen die maandenlang zonder inkomen thuis zitten of zelfs ontslagen worden. Dit zijn allemaal praktijkvoorbeelden van deze onstabiliteit. Jouw bedrijf of baan zijn afhankelijk van veel externe factoren. Factoren die jij niet kunt beïnvloeden.

Zonder voldoende inkomen kun jij jezelf en je gezin geen stabiele toekomst bieden. Alles in dit leven draait om geld. Zonder voldoende financiële middelen blijven je dromen onbereikbaar.

Wat ga je doen als je straks in de schulden zit doordat jij je baan kwijt bent of je onderneming kwijt raakt. Geld lenen van de staat is een optie om je hoofd boven water te houden. Maar geeft jou dat financiële vrijheid?

Wat zou je ervan zeggen als je door te lenen, inkomen kunt creëren voor je verdere leven en zelfs erna? Er is een oplossing die voor velen bereikbaar is en die de afgelopen jaren enorm populair is geworden. Die oplossing is vastgoed. En dat is niet voor niets.

Een duurzaam inkomen creëren uit een eerste levensbehoefte van ons allemaal, pandemie of niet. Er is altijd behoefte naar woonruimte. Het woningtekort in Nederland is enorm groot, een probleem  dat niet zomaar opgelost is. En daar liggen voor jou de kansen.

In de 8-delige training “CASHFLOWBOOST: met je overwaarde in vastgoed” nemen wij jou mee in de absolute basis hoe investeren in vastgoed werkt. Zo weet jij of het investeren iets is wat bij je past.

We geven je geen loze beloftes, maar juist inzicht in de mogelijkheden van het vergroten van je inkomen zodat je meer tijd hebt voor je familie en vrienden én je mag groots dromen zonder bang te zijn voor nog een pandemie.

Mark Soons

Mark Soons

Met veel plezier volg ik de vele interviews van Thierry met experts in het veld van vastgoed beleggen. Erg leerzaam en inspirerend.

Meer tijd voor je familie, vrienden of dromen. Werken omdat het kan, niet omdat het moet.

Bewezen strategie voor minder geldzorgen

Leer kansen herkennen

Dit programma is geen “get rich quick” training. Het geeft je de basis en bewustwording om los te komen van je inkomen door kansen te leren herkennen en te benutten.

To the point

De inhoud en opdrachten zorgen ervoor dat je mindset verandert. Je streeft zo naar een beter leven voor jezelf en je gezin zonder je kapot te moeten werken.

Klaar voor de start

Nee, deze training is niet allesomvattend maar zorgt ervoor dat je in de startblokken staat om je leven zonder geldzorgen waar te maken.

Cashflowboost

Tijd om je los te maken van geldzorgen

Geef je inkomen een boost

We hebben allemaal van jongs af aan geleerd dat hard werken beloond wordt met een (goed) inkomen. Lenen doe je zo min mogelijk, dat is wat je ouders je hebben meegegeven.  En er is niemand in je schoolcarrière geweest die jou heeft geleerd dat je met geldlenen (hefbomen) geld kunt verdienen.

Toch zijn er in Nederland meer dan 100.000+ vastgoedinvesteerders actief die op deze manier inkomen creëren. Velen van hen zijn hiermee financieel onafhankelijk geworden.

Lijkt dit stoffige wereldje waar je alleen in komt als je enorm vermogend bent je onbereikbaar? Die aanname is niet juist!

In deze training geven we je inzicht in de huidige wereld van het investeren in vastgoed en kun jij ontdekken of dit wat voor jou is.  Zo kun jij straks meer tijd vrijmaken en je dromen achterna gaan

Dylan Mulder

Dylan Mulder

Fantastische training gevolgd bij Thierry van Thuiz Hypotheken, zeker een aanrader! Heel veel kennis opgedaan en ik zou iedereen aanraden met deze partij in zee te gaan!

Familie, Dromen, Reizen, Vermogen

Blijf niet de rest van je leven werken

 • Ontdek het "geheim" van het investeren in vastgoed

 • Gebruik eigen vermogen zoals de overwaarde van je eigen woning om een maandelijks inkomen te creëren

 • Ga niet mee in met die snelle geld-verdien-goeroes maar krijg een echte kijk in de vastgoedkeuken

 • Leer hoe het echt zit met vastgoed en stap af van de gedachte dat het onbereikbaar is

 • Keer je mindset om en leer kansen herkennen en te benutten


Cashflowboost
Module-1-v2-01

Module 1: Wat wil je bereiken?

Wat wil je graag in je leven veranderen en welke dromen heb je? Deze module maakt je bewust dat er, buiten werken, meer is in het leven en dat er nog veel te ontdekken valt. Wij helpen je een simpele doelstelling te formulieren zodat je je inkomen een boost gaat geven.

Module-2-v2-01

Module 2: Hoe goed heb je het voor elkaar?

Start bij de basis. Hoe ziet jouw financiële huishouden er nu uit. Heb jij je vermogen- en schuldenpositie duidelijk? Ben je financieel gezond? We willen financiële stress voorkomen en daarom is dit een zeer belangrijke module. Het kan een verhelderende klus zijn om jouw huidige en toekomstige financiële situatie door te spitten. Dankzij onze opdrachten heb je snel overzicht en gaat het je helpen om jouw financiële doelen verder te formuleren en te realiseren.

Module-3-v2-01

Module 3: Geld in je stenen

Ken je de term "steenrijk"?  Vaak heb je meer vermogen dan je denkt. We laten je zien waarom vastgoed een razend populaire investeringsmogelijkheid is geworden en hoe jij de overwaarde van je huis, het geld in de stenen, kunt inzetten om een extra inkomen te creëren. Hiermee ben jij financieel ready om de kansen die er zijn te benutten.

Module-4-v2-01

Module 4: Andermans geld inzetten

Hefbomen? In deze module leggen we je uit en hoe het jou gaat helpen om zonder je kapot te werken, geld te verdienen met vermogen. Hoe kun je verstandig geld lenen om het vervolgens in te zetten om geld te verdienen. Wat zijn de risico's en hoe kun je deze het beste spreiden.

Module-5-v2-01

Module 5: In de startblokken

Kom jij dat pareltje tegen om te gaan verhuren? Dan moet je super snel kunnen schakelen anders gaat de koop aan je neus voorbij. In deze module leer je wat je precies nodig hebt om die stap sneller dan de concurrentie te maken.

Module-6-v2-01

Module 6: Bij wie moet ik zijn?

Waar kun je terecht om een financiering te regelen? Hier leggen we je uit wat een verhuurhypotheek is en hoe je hiermee kunt hefbomen.

Module-7-v2-01

Module 7: Het complete plaatje

Nu je het "geheim" van beleggen in vastgoed begrijpt is het de vraag “Hoe ga je het nu in uitvoering brengen?”  Met een compleet plaatje heb je de stappen op een rij om de basis te leggen voor minder geldzorgen.

Module-8-v2-01

Module 8: Opschalen

Mooi! Je hebt straks je eerste pand gekocht en dit zorgt voor extra inkomen. Hoe kun je dan doorpakken om volledig financieel vrij te worden? Dat leer je in deze laatste module.

Thuiz-24

14+ jaar ervaring en € 2.890,- netto inkomen uit verhuur

Met de CASHFLOWBOOST download jij de inzichten en ervaringen van:

14+ jaar gecertificeerd financiële expertise

870+ vastgoedinvesteerders geholpen met ons team

€ 61.000,- investering in opleidingen en coaching

13 keer aankoop & financiering van eigen vastgoed

20+ interviews met vastgoedexperts

Bespaar jezelf de tijd en de euro’s die ik heb besteed, fouten die ik heb gemaakt en de valkuilen waar ik ben ingetrapt. Geen theoretische trucjes, maar bewezen tips aan de hand van transparante eerlijke praktijkvoorbeelden.

Schrijf je vandaag in en ontvang ook:

Denk jijErg indrukwekkend, maar met een korte training ben ik toch niet klaar voor de echte wereld?” dan ben je goed bezig.

Deze training helpt je vanaf de basis. Het geeft je inzicht in je huidige financiële situatie, activeert je mindset en het geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden in de vastgoedwereld.

Met onze bonus, helpen we je gelijk verder op weg. Wil jij je meer verdiepen in de materie, onze jarenlange ervaringen en de tools, dan kan dat als jij je vandaag nog inschrijft.

Bonus 1

Praktijkervaring

Mijn persoonlijke challenge, om 12 panden in 4 maanden aan mijn portefeuille toe te voegen, heb ik vastgelegd in een 11-delige videoserie. Ik laat daarin zien hoe ik aan de deals kwam, toon de berekeningen, laat mijn gemaakte fouten zien en welke cashflow dit mij heeft opgeleverd. Je ziet de praktijk en weet dus hoe de kennis in de praktijk toepasbaar is, een echte kijk in de vastgoedkeuken dus.

Bonus 2

Masterclass Vastgoed Financieren

Naast de overwaarde van je woning zijn er meer manieren om vastgoed te financieren en hier een extra inkomen mee te creëren. In deze gratis masterclass krijg je een kijk in de financieringsmogelijkheden van vastgoed. Zo krijg je het inzicht dat je zelfs zonder overwaarde nog stappen kunt nemen.

Bonus 3

CashflowRekentool

Minder tijd kwijt zijn bij het doorrekenen van het rendement op vastgoed? Dat kan. Hiervoor hebben we een exclusieve tool ontwikkeld waarmee je snel en accuraat jouw rendement berekent van (potentieel) vastgoed.

Verdien je investering terug

Deelname affiliateprogramma

Wil jij het boosten van je inkomen nu al in de praktijk brengen?  Dat kan met ons affliliate programma. Op een eenvoudige manier verdien je snel het investeringsbedrag terug. Met een beetje inspanning kun je hier zelfs je eerste cashflowboost mee realiseren. Start dus vandaag met het veranderen van je mindset en schrijf je gelijk eenvoudig als affiliate in.

Leun op de ervaring van de bewezen praktijk

Wie is je instructeur?

Thierry Stokkink

Thierry Stokkink

Thierry is oprichter van Thuiz Hypotheken en de Vastgoed Community. Zijn missie is om de vastgoed wereld transparant te maken en te laten zien dat het een duurzame bron van inkomsten kan zijn waarbij je woningplezier creëert voor anderen.

Met zijn masterclasses, interviews, vergelijkingen en het platform verbindt hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Thierry is een vastgoedbelegger met een portefeuille van 13 panden en ondernemer. Met zijn bedrijf Thuiz Hypotheken heeft hij de afgelopen jaren meer dan 870+ vastgoedinvesteerders geholpen met hun vastgoedfinanciering.

Community Vastgoed Mastermind

Maarten van Dijk

Thierry levert in deze training op een onbaatzuchtige manier ontzettend veel waarde voor nieuwkomers in de vastgoedmarkt. De talrijke interviews die hij heeft afgenomen met specialisten zijn ontzettend informatief en geef je een totaal andere kijk op de vastgoedwereld.

Word wakker. Leer kansen herkennen en benutten. Ga je dromen achterna en geniet!

Het is tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. Streef naar een leven zonder de ergste vorm van stress en zorgen: ”geldzorgen”.

Meer tijd voor je familie en vrienden, langverwachte dromen die uitkomen en een vervroegd pensioen zijn allemaal mogelijk, als jij je schouders eronder zet.

Doe het niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin en de toekomst van je kinderen.  Dit inkomen blijft, zelfs na je dood, bestaan. Het vastgoed kan bij leven of na je dood aan je kinderen overgedragen worden.

Zet nu de eerste stap naar een beter leven, kies voor minder geldzorgen. Start vandaag met de CASHFLOWBOOST en leer je kansen en mogelijkheden.

Cashflowboost

CASHFLOWBOOST

€495 €195 excl. btw
 • 8 inspirerende modules om te ontdekken of vastgoed bij je past
 • 20 opdrachten om in de startblokken te staan
 • Videoserie "naar 12 panden in 4 maanden"
 • Masterclass Vastgoed Financieren
 • CashflowRekentool
 • 30 dagen niet goed, geld terug garantie

Ja, je ziet het goed! Slechts €195,- (ex BTW). Want iedereen heeft recht op een zorgeloos leven.

En geloof ons! Dit lage bedrag zegt niks over de enorme waarde van het lesprogramma. Wij geloven in wederkerigheid.

niet goed geld terug garantie

Twijfel je nog? Wij staan achter de kwaliteit van ons programma en geloven in wederkerigheid.

Probeer de CASHFLOWBOOST voor 30 dagen. Bevalt het niet dan krijg je 100% van je aankoopbedrag terug, geen risico dus.

Wij hebben onze ondernemingen opgebouwd door wederkerigheid. Veel weggeven om zo een lange duurzame klantrelatie op te bouwen.

Natuurlijk zullen enkelingen hier misbruik van maken, maar voor het geld hoeven we het niet te doen, inmiddels is er een gezonde cashflow uit 13 panden en een prachtige onderneming inclusief community.

Daarom kost dit programma, zoals je bij sommige anderen ziet, geen duizenden euro's en smeren we je hierna ook geen andere dure trajecten aan.

Uiteraard hebben we hier alle tijd en aandacht aan besteed en dit delen we graag met iedereen die  echt de stap durft te nemen en vragen we voor onze inspanning en kennis een kleine tegenprestatie.

Neem vandaag de stap om te investeren in jezelf, je kennis en je netwerk en bestel de training met extra bonussen via deze button.

Na betalen heb je direct toegang. Je kan gelijk aan de gang en hebt ook direct toegang tot de Masterclass Vastgoed Financieren, de videoserie "challenge: naar 12 panden in 4 maanden" en de excel om je rendement op een pand door te rekenen.

Het bekijken en het uitvoeren van de bijhorende opdrachten duurt ongeveer 2 uur in totaal.

Het echte werk begint nadat je alle modules hebt afgerond.

Het mooie is dat je terug kunt vallen op dit programma voor de basis en je kunt het altijd terugkijken.

Wil jij morgen direct geld op je rekening zien verschijnen zonder enige moeite? Dan is deze training niks voor jou.

In het leven moet je nou eenmaal actie ondernemen, wil je daar de vruchten van plukken.

"Hard work puts you where luck can find you".

Dus voordat je de CASHFLOWBOOST wil aanschaffen moet je jezelf twee dingen realiseren.

 1. De training is snel te doorlopen, maar de resultaten komen langzaam.
 2. In het leven zijn er geen shortcuts, zo ook niet in deze training. Wat je krijgt is het fundament om kansen te herkennen en te grijpen door actie te ondernemen.

De resultaten die je kunt behalen dankzij dit fundament, zijn voor eeuwig. Ook na je dood, zodat jouw kinderen hier ook nog van kunnen profiteren.

Spreekt dit eerlijke beeld je aan en wil jij actie ondernemen, dan is de CASHFLOWBOOST voor jou geschikt.

Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Je hebt levenslang toegang tot deze training. 

Daarnaast is deze kennis altijd toepasbaar. Ook de basiskennis is zelfs toepasbaar op vastgoed in het buitenland. 

Dus ook al heb je nu nog geen vermogen of tijd om aan de slag te gaan met vastgoed zorgt deze training jouw mindset wel veranderd en je op scherp zet om kansen in de toekomst te herkennen en te benutten. 

Als je al zo ver bent gekomen en je twijfelt nog steeds over het nut van deze kleine investering voor jouw toekomst zonder geldzorgen, dan kun je beter blijven werken.

Het kost tijd, moeite en werk om je leven te veranderen. Daarnaast moet je durven afstappen van de mindset die je van kinds af aan hebt meegekregen.

Ben je tot hier gekomen? Dan heb je jezelf bewezen dat je interesse hebt in minder geldzorgen, meer tijd en een betere toekomst.

Schijnbaar kriebelt er iets bij je, je bent immers tot hier gekomen met lezen.

Begrijpelijk, want wie wil er nou geen relaxter leven.

Maar je zal je ongetwijfeld afvragen of dit wel het goede moment is om te starten.

Met deze kleine investering garanderen we je dat je niks te verliezen hebt.

Dankzij deze training leer jij je hele leven kansen te herkennen. Komt het niet nu, dan komt het wel later als je dat ene pand te koop ziet staan.

Of als je op die ene verjaardag hoort dat iemand zijn huis snel wil verkopen.

Leer die kansen herkennen. Stop met uitstellen en neem NU actie.

Want deze kennis zal je misschien niet direct kunnen toepassen, maar je bent wel ready to go als de kans zich wel voordoet.

Daarnaast weet je überhaupt kansen te herkennen die je anders aan je voorbij zou laten gaan!

Scroll naar boven